Fenerbahçe'yi sahada yensinler

Fenerbahçe'yi sahada yensinler

Aykut KOCAMAN'dan Galatasaray'a gönderme...

1-Fenerbahçe sahada olmalı. Rakipleri güçleri varsa onu geçmeli. Ancak bizi yenebilmek için daha çok çalışmalılar

2-Aykut Kocaman transfere de değindi: Sow ve Sercan ile ilgilenmiyoruz. Yobo dışında bir takviye daha düşünüyoruz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, dün sona eren Almanya kampı öncesi medyanın karşısına çıktı ve takımından ezeli rakiplerine kadar önemli açıklamalarda bulundu. Çalışmaları değerlendiren Kocaman, "Ekstra durumlar yüzünden kaçıncı kamp olduğunu karıştırmaya başladım. Antrenman yaparken kafamız Süper Lig'in ne olacağıyla meşguldü. Sevindirici olan şu ki maçlarda bu sürecin olumsuz izlerini takımda görmedim. Kazanma alışkanlığını kazanmış takımımız, bunu kampta sürdürdü. Moral rüzgarını arkasına alarak lige başlamak güzel olacak" şeklinde konuştu.

'KOCAMAN'mesaj: Fırsatçılık hoş değil!
Fenerbahçe'nin teknik patronu, Galatasaray'ın sarı-lacivertlileri UEFA'ya şikayet ettiği yönündeki iddialar için "Fırsatçılık pek hoş değil. Fenerbahçe sahada olmalı ve rakipleri de güçleri varsa onu sahada geçebilmeli, sahada yenmeli. Form, oyun ve kalite olarak geçen sezonun üzerindeyiz. Rakiplerimiz bizi yenebilmek için daha çok çalışmalı" mesajını gönderdi. Talebelerine güvenen Kocaman, "Dönemsel olarak play-off sistemi doğru. Biz yine bir numaralı favoriyiz. Çok kaliteli bir oyuncu grubumuz var. Sadece Şampiyonlan Ligi ile harmanlanmış ligin ilk 5 haftası çok önemli. Kırılmalar yaşamadan bu periyodu atlatırsak, Süper Lig'in en büyük favori biziz" ifadelerini kullandı.

Sow'la ilgilenmiyoruz İki takviye gündemde
Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Aykut Kocaman, "Yobo'yu görmek istiyorum. Yobo'nun dışında bir takviye daha yapmak isteriz. Sercan Yıldırım için talebim olmadı. Yetenekli ama soru işaretleri var. Yine de düşünebiliriz. Moussa Sow ile ilgili çalışmamız yok" dedi. Kocaman, "Lugano'nun ayrılmasını istemem. Gökhan Gönül'ün bonservisi çok yüksek. Gökhan'ı almak isteyen, pazarlığa oturmak zorunda. Direkt bize ulaşan bir teklif yok" diye ekledi. Kaptanı Alex De Souza'ya sahip çıkan deneyimli teknik adam, "Alex'in üzerine kurulu bir sistem var. İyi olan bir şeyi bozmam. Aksine iyi olanı geliştirmeye çalışırım. Hazırlık maçlarında da bunu deniyoruz" görüşünü bildirdi.

Barcelona'yı istemem
Fenerbahçe Teknik Direktörü, Şampiyonlar Ligi grupları için "Tercih etme şansım olsa Barcelona'nın çıkmasını istemem. Ama sürekli 'şu-bu çıkmasın' diyerek bir yere varamayız. Yaralayıcı skorlar da olabilir ama futbolumuzdaki gelişmeye fayda sağlar" yorumunu yaptı. Süper Lig'e değinen Kocaman, "Galatasaray transfer yapıp olumsuz havayı dağıtmaya çalıştı. Beşiktaş takım olma yolunda adımlar attı. Trabzonspor'da sirkülasyon oldu. 4 büyük takım için en büyük engel Bursaspor" dedi.
 

Sabah

 


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.