Fener'e 100 G.Saray'a 40

Fener'e 100 G.Saray'a 40

Avni Aker'de sarı kırmızılı takımın taraftarı için ayrılan yerin bilet fiyatları 40 TL olarak açıklandı. Oysa, ikinci haftada oynanan F.Bahçe maçında sarı lacivertliler maçı 2.5 kat pahalı izlemişti.

BUGÜNE kadar yapılan anketler, kulübü için en çok para harcayan taraftarın Fenerbahçeliler olduğunu işaret ediyor. Sarı lacivertliler bununla da kalmıyor, gerek iç saha, gerekse dışarıda olsun takımlarını tribünden destekliyorlar. Fenerbahçe taraftarının bu talebi rakiplerinin de iştahını kabartıyor.

Tamamı tükenmişti Sarı lacivertli taraftarlar, hangi deplasmana giderse gitsin biletleri diğer rakip taraftarlarından daha pahalıya izliyor. Bunun en son örneği Trabzon'da yaşandı.

Bordo mavililer, ligin 2. haftasında konuk ettiği rakibinin taraftarlarına biletleri, Misafir Takım bölümünde100 TL'den sattı. Buna karşılık bu hafta sonu oynanacak G.Saray maçında misafir takım taraftarı için belirlenen bilet fiyatlarının 40 TL olması şaşkınlık yarattı. Trabzon'a gelen Anadolu takımlarının taraftarları ise maçları 50 TL'den izliyor.Bordo mavili yetkililer, rakamları talebe göre belirlediklerini ifade ederken, F.Bahçe maçında satışa çıkan biletlerin tamamının tükendiğine dikkat çektiler.

Çekişmenin etkisi büyük Fenerbahçe taraftarının ezeli rakibi Galatasaraylılar'ın 2.5 katı fiyatla maç izlemelerinin bir başka nedeni de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasındaki çekişme. Bordo mavililer, “F.Bahçe maçları, camiada ayrı bir heyecan yaratıyor” görüşünü savunurken, sezon başındaki bilet fiyatlarının yüksek olduğunu, ancak zamanla bunu indirdiklerinide sözlerine eklediler
vatan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.