Fener'in son bombası Flores

Fener'in son bombası Flores

Sezonun ikinci yarısı öncesi golcü arayışlarına hız veren Sarı-Lacivertli takım, İtalyan forvetin menajerini Türkiye'ye çağırdı. İmza an meselesi

Sezonun ikinci yarısına forvet hattını güçlendirerek girmek isteyen Fenerbahçe aradığı kanı İtalya'da buldu. Sarı-Lacivertliler, İtalyan ekibi Udinese'nin golcü ismi Antonio Floro Flores ile imza aşamasına geldi.

Oyuncunun menajeri Paolo Palermo ile bir süredir görüşen Sarı-Lacivertli yönetimin, aradaki ufak pürüzleri gidermek için Palermo'yu İstanbul'a davet ettiği kaydedildi. Türkiye'ye gideceği-ni doğrulayan Palermo "Fenerbahçe oyuncumuzla ilgeleniyor. Olumlu bir gelişme olursa iki kulübü görüştüreceğim" demekle yetindi.

BONSERVİSİ 6 MİLYON EURO
2007 yılından bu yana Udinese forması giyen Flores'in yıllık 2 milyon Euro istediği, Sarı-Lacivertli yönetimin ise 1.5 milyon Euro'ya ikna etmek istediği kaydedildi. Menajer Palermo ile pazarlık masasına oturacak yönetimin, 2.5 yıllık resmi imzayı attırması bekleniyor. Sarı-Lacivertliler, Udinese'ye 6 milyon Euro bonservis vermeyi de gözden çıkardı.

EMENIKE DE GÜNDEMDE
Flores için emin adımlar atan yönetimin Karabükspor'da ilk yarıda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve Alex'le birlikte gol krallığını paylaşan Emenike için de tamaslarını sıklaştırdığı öğrenildi. Sarı-Lacivertli yönetimin önümüzdeki günlerde Karabüklü yöneticilerle biraraya gelerek transfere netlik kazandıracakları sızan haberlerden.

114 MACTA 22 GOLÜ VAR
Fenerbahçe'nin transfer listesinin ilk sırasında yer alan 27 yaşındaki Antonio Floro Flores, 2007 yılından beri formasını giydiği Udinese formasıyla 114 maçta 22 gol kaydetti. Son derece güçlü bir yapısı olan Flores, istikrarlı performansıyla da dikkat çekiyor.
takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.