Fırat Üniversitesi 3. Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri Fuarında

Fırat Üniversitesi 3. Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri Fuarında

FIRAT ÜNİVERSİTESİ ŞANLIURFA “3. MESLEKİ REHBERLİK VE KARİYER GÜNLERİ” FUARINA KATILDI…

Fırat Üniversitesi 4-6 Nisan 2012 tarihleri arasında Şanlıurfa'da düzenlenen “3. Mesleki Rehberlik ve Kariyer Günleri Fuarı”na katıldı.

İki gün süren fuarda Fırat Üniversitesi standını rehber öğretmenler, öğrenci velileri ve öğrenciler ziyaret ederken, düzenlenen fuara Fırat Üniversitesinin yanında 37 üniversite katıldı.

Fırat Üniversitesi standında öğrencilere Fırat Üniversitesi ve Elazığ hakkında bilgiler verilerek çeşitli tanıtım materyalleri dağıtıldı.

Fırat Üniversitesi standına özel ilgi gösteren davetliler ve protokol üyeleri ise gerek öğretim üyesi gerekse de öğrenci sayılarıyla katıldığı yurtiçi ve yurtdışı fuarlarla hem Doğu Anadolu’nun hem de Türkiye’nin tanıtımda aktif rol üstlenen Fırat Üniversitesi’nin programda yer almasından duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Fırat Üniversitesi temsilcilerinden, Fırat Üniversitesi’nin gerek Türkiye’de eğitim veren üniversiteler arasında gerekse de dünya üniversiteleri arasında istikrarlı yükselişi hakkında bilgi alan protokol üyeleri, bölgesinde pek çok üniversitenin açılmasına zemin hazırlayan Fırat Üniversitesi’nin Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde eğitim gören öğrenciler için bir şans ve fırsat olduğunun altını çizdiler.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu’nun özel daveti üzerine kendisini makamında ziyaret eden Fırat Üniversitesi Ortaöğretim Kurumlar Koordinatörü Doç. Dr. Hasan Bulut ve İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tamer Kavuran, bölge üniversitelerinin yurtiçi ve yurtdışında daha verimli tanıtımlarının yapılması hakkında Rektör Mutlu’ya bilgi verdiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.