Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

FIRAT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine. 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atama Yönetmeliğinin ilgili maddeleri uyarınca Öğretim Üyesi alınacaktır.

1- Atamalarda. Üniversitemiz Senatosunca kabul edilen ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma ilkeleri'ndeki esaslar uygulanacaktır.

2- Yardımcı Doçent kadrosuna başvuracak adayların, www.firat.edu.tr adresinde bulunan dilekçeyi doldurarak, ekinde kısa özgeçmişlerini, doktora diplomasının onaylı birer örneği ile bilimsel yayın ve çalışmalarını kapsayan 4 (dört) adet dosyayı Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

3- Yardımcı Doçent adaylarının yabancı dil sınavlarının yapılacağı yer ve tarih Üniversitemiz web sayfasında adaylara daha sonra duyurulacaktır. 4- Başvurular ilan yayım tarihinden itibaren 15 gündür. Süresi içerisinde yapılmayan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

UNVANI BİRİMİ ANABİLİM DALI YRD. DOÇ.DRC. ADET AÇIKLAMALAR

Diş Hekimliği Fakültesi Pedodonti 5-1 Çocuk Diş Hekimliği alanında uzmanlık yapmış olmak.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi 3-1 Fizyoterapi ve Rehabilitasyonve RehabilitasyonBölümü Lisans mezunu olmak. Tıp Programı Fizyoloji Anabilim Dalında Doktora yapmış olmak.

Sivil Havacılık Yüksekokulu Uçak Gövde-Motor1-1 Utrasonik Yakıt EnjeksiyonSistemleri konusunda çalışmaları bulunmak.

TOPLAM 3 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.