Galatasaray: 2 Beşiktaş: 0

Galatasaray: 2 Beşiktaş: 0

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun yağmur nedeniyle ertelenen 1. hafta maçında Beşiktaş - Galatasaray'ı evinde ağırladı.

Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu 1. hafta maçında Galatasaray, konuk olduğu Beşiktaş'ı Melo ve Aydın'ın golleriyle 2 - 0 mağlup etti.

14 Nisan Cumartesi günü oynanması gerekirken yoğun yağmur ve ağırlaşan zemin nedeniyle bugüne ertelenen maçta Galatasaray'a 3 puanı getiren golleri 26. dakikada Felipe Melo, 79. dakikada Aydın kaydetti.

Bu skorla Galatasaray, puanını 42'ye çıkardı ve en yakın takipçisi Fenerbahçe ile arasındaki 5 puanlık farkı korudu. Beşiktaş ise 28 puanda kaldı.

Hakemin kararlarına tepki gösteren Beşiktaşlı taraftarlardan 3-4 kişi sahaya atlarken karşılaşma 90. dakikada durdu. Sahaya giren taraftarlar ise güvenlik güçlerince dışarı çıkarılırken, saha dışından çevik kuvvet ekipleri taraftarlarının önünde adeta duvar ördü.

Karşılaşma yaklaşık 5 dakika durduktan sonra tekrar başladı ve 4 dakikalık duraklamayı bile tamamlatmadan hakem Hüseyin Göçek müsabakayı bitirdi.

Karşılaşmanın ilk 11'leri şöyle:

Stat: Fiyapı İnönü

Hakemler: Hüseyin Göçek, Baki Tuncay Akkın, Orkun Aktaş

Beşiktaş: Rüştü Reçber, Hilbert, İbrahim Toraman, Sivok, İsmail Köybaşı, Quaresma, Fernandes, Ernst, Veli Kavlak, Holosko, Mustafa Pektemek

Galatasaray: Muslera, Semih, Ujfalusi, Hakan, Eboue, Melo, Selçuk, Engin, Riera, Necati, Elmander.


 Bugün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.