Galatasaray turu zora soktu

Galatasaray turu zora soktu

UEFA Avrupa Ligi'ndeki temsilcimiz Galatasaray, sahasında ağırladığı Lazio ile 1-1 berabere kaldı.

Maça savunma ağırlıklı bir kadroyla çıkan Galatasaray, Lazio'nun ilk dakikalardaki baskısını çabuk kırdı.

SABRİ YILLAR SONRA GOL ATTI

Rakibine etkili şut imkanı vermeyen sarı-kırmızılı takım, 12. dakikada Sabri Sarıoğlu'nun kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Selçuk İnan'ın savunmanın arkasına gönderdiği pasa hareketlenen Donk, penaltı noktası üzerinde topu kontrol etti.

Sırtı kaleye dönük kalan Hollandalı oyuncu, meşin yuvarlağı sağındaki Sabri Sarıoğlu'na aktardı. Bu oyuncunun bekletmeden yaptığı vuruşta, top filelerle buluştu. Sabri böylece 2009-10 sezonundaki netanya maçının ardından ilk kez Avrupa arenasında gol atmış oldu. 

MİLİNKOVİC EŞİTLİĞİ SAĞLADI

Kaptığı toplarla hızlı çıkan İtalyan temsilcisi karşısında 19. dakikada Denayer ile mutlak golü önleyen Galatasaray, 21. dakikada duran topta Savic'in attığı gole engel olmadı ve skora eşitlik geldi. 1-1.

Beraberlik golü sonrasında 15-20 dakika Lazio baskısıyla karşılaşan temsilcimiz, kalecisi Muslera ile iki tehlikeli pozisyonu savuşturdu. Galatasaray, ilk yarının son dakikalarında rakip kaleye etkili gitmek istese de skoru değiştirecek pozisyonları bulamadı ve soyunma odasına beraberlikle gidildi.

44. dakikada tartışmalı pozisyonda ceza sahasında Maurico'nun Podolski'yi itmesine hakem Michael Oliver devam dedi.

ASLAN TURU ZORA SOKTU

İkinci yarıda da İtalyan ekibi kısa paslarla Galatasaray'ı etkisiz kılmaya çalışırken, temsilcimiz orta sahada organize olmakta oldukça zorlandı. Önemli bir poziyon bulamadığımız devrede Lazio, Matri ile bir kez gole çok yaklaştı. 

Karşılaşmada başka da gol olmadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Böylece çeyrek final yolunda her şey İtalya'daki rövanşa kalmış oldu. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.