Galatasaray'da gözler mahkeme kararında

Galatasaray'da gözler mahkeme kararında

Galatasaray'da Adnan Polat yönetiminin 27 Mart'ta yapılan malî genel kurulda idarî yönden ibra olmamasıyla başlayan sıkıntılı süreçte gözler, bugün mahkemeden çıkacak karara döndü. Sarı-Kırmızılı yönetim, mahkemenin görüşü doğrultusunda ya 14 Mayıs'ta seç

Galatasaray'da gözler bugün Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi'nden gelecek haberde olacak. Sarı-Kırmızılı yönetim, mahkemenin vereceği karara göre ya kulübü 14 Mayıs'ta seçime taşıyacak ya da yeni bir seçim takvimi belirlemek zorunda kalacak.

Yönetimin 27 Mart'ta yapılan olağan mali genel kurulda idari yönden ibra edilmemesi üzerine kongre üyesi Kayahan Berberoğlu'nun açtığı davada Beyoğlu 2. Asliye Hukuk Mahkemesi, yürütmeyi durdurmuştu. Bugün yapılacak ara celsede mahkemenin mali genel kurul üzerindeki ihtiyati tedbir kararını kaldırması halinde Galatasaray'ın 14 Mayıs'ta seçime gitmesinin önünde engel kalmayacak. Mahkemenin ihtiyati tedbir kararının devam etmesi yönünde karar vermesi halinde ise bu kez Başkan Adnan Polat istifa ederek yönetimin yeni seçim tarihi belirlemesini sağlayacak. Polat'tan sonra geçici olarak başkanlık koltuğuna oturacak olan Işın Çelebi, başkan istifa ettiği için tüzük gereği kulübü 45 gün sonra seçime taşıyacak. Böylece Galatasaray, yeni seçimi haziran ayının ortalarında yapacak.

Adnan Polat da Galatasaray Dergisi'nde yer alan yazısında, konuya değinerek, "Duruşumuzu koruyarak, önyargıdan uzak, açık ve şeffaf bir biçimde, mevcut başkan adaylarımızla da konuşarak hareket edeceğimizin bilinmesini isterim. Galatasaray'ın menfaati hepimiz için önceliklidir. Hukukun vereceği kararın ardından, gereğinin yapılacağından kimsenin kuşkusu olmasın." diyerek, kulübü bu zor durumdan kurtaracaklarının sinyalini verdi.

'Geçmişte arkadaşlık daha iyiydi'

G.Saray'ın başarılı savunma oyuncusu Servet Çetin, birçok takımda oynamış biri olarak Sarı-Kırmızılı takımdaki arkadaşlığı beğendiğini söyledi. Geçmiş yıllarda bu durumun daha da iyi olduğunun altını çizen tecrübeli oyuncu, "Diğer kulüplere nazaran G.Saray'da arkadaşlıklar daha iyi. Geçmiş senelerde hatta daha iyiydi. Takımda yaşça büyük ağabeyler kalmadı." diye konuştu.

Galatasaray rengini belli etti!

G.Saray'da başkan adaylarının seçimde kullanacağı oy pusula renkleri belli oldu. Adaylardan Mehmet Helvacı kırmızı, Ünal Aysal sarı, Turgay Kıran gri oy pusulasını kullanacak. Kulübün aylık olağan divan kurulu toplantısı da, yarın yapılacak. Olağanüstü seçim genel kurul sebebiyle mayıs ayı toplantısının 13.30'da Conrad Otel'de tertip edileceği duyuruldu.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?haberno=1129312&title=galatasarayda-gozler-mahkeme-kararinda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.