Gasptrantoloji Bakanlığı (Milli Eğitim Bakanlığı)

Gasptrantoloji Bakanlığı (Milli Eğitim Bakanlığı)

Gün geçmiyor ki Milli Eğitim Bakanlığı yönetici atama yönetmeliği hakkında olumsuz bir durum ortaya çıkmasın

Gün geçmiyor ki Milli Eğitim Bakanlığı yönetici atama yönetmeliği hakkında olumsuz bir durum ortaya çıkmasın. İşkence yönetmeliğine dönen yönetmelik çözüm üretmekten uzak olduğu mağduriyetler oluşturmaktan başka hiçbir işe yaramadığı gün gibi aşikardır. Paydaşların öneri ve düşüncelerini alarak çıkarılmış bir yönetmelik nasıl olurda bu kadar mağduriyet oluşturur. Allahtan paydaşların görüşünü alarak hazırlanmış bir yönetmelik alimallah halimiz nice olurdu düşünmek bile istemiyorum.Yönetmeliği yayınlar, kendileri yönetmeliğin maddelerine uyum sağlamadılar.Yönetici atama yönetmeliğinin atama sıralamasını bir satırlık yazı ile bozarak binlerce insanı mağdur ettiniz.Her gün bir mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı geliyor.Neden kendi çıkardıkları yönetmelik hükümlerini uyulmaz ki, bu kadar mı ? İnsan kendisini dev aynasında görür.Ben yaptım olduğu mantığı ile yürütülemeyecek kadar kutsal bir görev yapıyorsunuz sayın yetkililer.Sınavlı atamayı en ön sıraya alarak atamaları gerçekleştirdiniz.Ama yönetmelik ne diyordu önce norm fazlaları yapılır diyordu.Kendi çıkardığınız yönetmelik hükümlerine kadar uymayacak gücü nerde alıyorsunuz gerçekten bilmek istiyoruz.Bölge idare mahkemelerinden bir biri arkasına yürütmeyi durdurma kararları geliyor.Atadığınız onca insan eski görev yerine geri dönüyor.Bunun hesabını gerçekten kim verecek bilmek istiyorum.Bu ülkede artık yanlış yapanların hesap verebilir durumda olması lazım.O kadar insan mağdur edildi.En son Sivas ilinden sözlü atamaya da yürütmeyi durdurma  kararı geldi.Yarın bir gün Danıştay nezdinde de açılan davalar sonuçlanınca yaşanılabilecek mağduriyetlerinde düşünmek bile istemiyorum.Nasıl olsa yönetmeliği çıkaranlar çekmiyor cezasını ben yaptım olmadı mahkeme iptal etti mi diyeceksiniz.Sorumluk yok hesap sorulabilirlik yok bu nasıl bir vicdan, bu nasıl bir yönetim anlayışı akıllara ziyan.

Yönetici atama yönetmeliğinin su götürür yanı kalmamıştır.Ayladır sosyal medya üzerinden haklar gasp ediliyor diye bağıran çağıran bir gurup bulunmakta.Yeniden atanma mağdurları.Nasıl olurda sınavlı atamalar yolu ile yönetici olmuş birilerinin kazanılmış haklarını ben yaptım oldu mantığı ile yönetmelikten çıkarırısınız.Sizler anayasayı da mı okumadınız hiç  kazanılmış haklardan bahsettiğini. MEB yöneticileri artık gerçek anlamda akıl tutulması yaşamaktadır.Allah büyük Ustaya yardım etsin.Büyük usta çalışacak çabalayacak halkın gözünde aranan,özlenen lider olacak birileri gelecek bu liderin hak adalet anlayışıyla hiç bağdaşmayan gasptrantoloji bilim dalı oluşturacaklar.

Artık Milli Eğitim bakanlığının adı gasptırantoloji olarak anılacaktır.Yönetici atama yönetmeliğine sayın Başbakanın dur demesi zamanı geldi de geçiyor da.Tabanın sesini dinlediği iddiası ile ortalıkta her söze bir cevabı olan Sayın Tekin ve ekibi neden son günlerde yaşanılan mağduriyetler hakkında bir açıklama yapmıyor.İşte sizin eseriniz neden övünmüyorsunuz eserinizle.Bir çok ilden iptal kararları geldi.Neden mağduriyetlere çözüm bulmuyorsunuz bu mağduriyetleri siz ve ekibiniz oluşturdu.Yoksa sizlerinde arkasını temizlemek için başkası mı gelecek.Mağduriyetleri temizlemek hep başkasına kalıyor bu gasptrantoloji bakanlığında .En güzel örnek sizlersiniz bu konuda. Özür gurubu ve alan değişikliği atamalarında Sayın Dinçer’in arkasını hala kim temizliyor. Yoksa sizinde arkanızı başkalarımı temizleyecek.

Sayın Başbakanım sizlere inanan bu eğitimcilerin derdine çözüm bulmanız dileğiyle.

Ünlü Gasptrontolog : Hakkı ARAYAN…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.