Genç Memur-Sen: Kirli Oyunları Gençlik Bozacak

Genç Memur-Sen: Kirli Oyunları Gençlik Bozacak

Genç Memur-Sen: Kirli Oyunları Gençlik Bozacak

Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, “Milli birlik ve beraberliğimizi, ülkemizin kardeşçe yaşama arzusunu hedef alan, bu tür hain girişimleri kabul etmemiz, kabuğumuza çekilmemiz asla mümkün değildir. Yunus Koca ve Dr. Abdullah Biroğlu’na yapılan saldırı bütün gençliğe yapılmıştır” dedi.

 

MARDİN’DEKİ TERÖR SALDIRISINA SERT TEPKİ

Hain terör saldırılarına bir tepki de Genç Memur-Sen’den geldi. Memur-Sen Konfederasyonu gençlik teşkilatı Genç Memur-Sen üyeleri, son günlerde özellikle gençleri hedef alan, ülkenin huzur ve güvenliğine kast eden terör olaylarını lanetledi. Memur-Sen Genel Merkezi’nde basın açıklaması yapan Genç Memur-Senliler, milletin, kendi huzur ve güvenliğine yönelik hain terör saldırılarına asla fırsat vermeyeceklerini vurguladı. Basın açıklaması metnini okuyan Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, konuşmasına bugün sabah saatlerinde Mardin’in Dargeçit ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca yola döşenen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan polislerimize Allah’tan Rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı dileyerek başladı.

 

HAİN SALDIRILAR KARDEŞLİĞİMİZİ HEDEF ALIYOR

Türkiye’nin büyümeye, normalleşmeye ve uluslararası arenada söz sahibi olmaya başladığı dönemlerde devreye sokulan terör örgütlerinin, kanlı yüzlerini bir kez daha devreye soktuğunu belirten Beyhan, “Yüzyıllarca üzerinde birlikte kardeşçe yaşadığımız topraklarımıza, birlikte yaşama isteğimize nifak tohumları ekmeye çalışanları kınıyoruz. Farklı düşünenlere, terörü değil kardeşliği benimseyenlere bölgede baskı kuran ve akıttığı kan ile korku meydana getirmeyi hedefleyen PKK terör örgütü, ‘konuşacak’ ve ‘savunacak’ hiç bir ideolojisi olmadığından bu saldırılarını sürdürüyor. Ülkemizde kaotik ortamlar yaratmaya çalışan terörist eylemlerin milli birlik ve beraberliğimizi, ülkemizin kardeşçe yaşama arzusunu hedef alan bu tür hain girişimleri kabul etmemiz, kabuğumuza çekilmemiz asla ve asla mümkün değildir” diye konuştu.

 

 

BÜTÜN GENÇLİĞE YAPILMIŞTIR

“Terörün dini, dili, ırkı olmaz. Terör kimden gelirse gelsin ve kime karşı yapılırsa yapılsın terörün her türlüsünü lanetliyoruz” diyen Beyhan, “Büyük Memur-Sen ailesinin gençlik teşkilatı olarak son günlerde tırmanan terör olaylarının ülkemiz ve aziz milletimizin huzurunu bozma, ülkedeki gelişme ve büyüme düzeyini sekteye uğratmak anlamında yapılan alçakça faaliyetlerdir. Eski AK Parti Gençlik Kolları Diyarbakır il başkanı Yunus Koca ve yine kamuda çalışan Dr. Abdullah Biroğlu gençlere örnek nitelikte çalışmaları ve gayretleri vardı. Kendileriyle birlikte başta bölgedeki gençlere huzur, barışı ve umudu aşılıyorlardı. Dolayısıyla yapılan bu hain saldırı barışa ve istikbalimiz ile umudumuz olan bütün gençliğe yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırının bütün tetikçilerine haykırıyoruz; bin yılık desende bir ve beraberliğimizi, sevgi ve merhametle mayalı bu topraklarda yeşeren kardeşliğimizi, sinesinde güçlü bir imanla yeniden dirilişin habercisi olan gençlerimize alçakça saldırmakla muvaffak olamazsınız. Siz yenileceksiniz ve yenilmeye mahkûmsunuz” ifadelerini kullandı.

 

TEK BİLDİKLERİ “PUSU” VE “KATLİAM”

İdeolojisi kan üzerine kurgulanan, ipleri emperyalistlerin elinde olan terör örgütü PKK’nın,  silah ve Molotof değil, elinde kalem olan, yüreğinde kin ve nefret yerine iman ve kardeşlik olan her bireyi düşman olarak gördüğünü vurgulayan Beyhan, “Gözleri kör, vicdanları kuru olan PKK, davası; insanlık, amacı birliktelik olan herkese kalleşlik yapıyor. Tek bildikleri “pusu” ve “katliam” olan PKK, iyi olan her şeye savaş açtıkça, ihaneti görmezden gelen, üç maymunu oynayan tüm yapılar ve çevrelerde ihanete ortak oluyor, kötülüğün PR çalışmasını yaparak teröre örtülü destek veriyorlar. Örtülü ya da açık terörü besleyen ve destekleyenleri de kınıyoruz. Hedefleri birlik ve beraberliğimizdir. Bu kirli hedefi sahneye koyan, senaryoda rol alan, kınayamayan ve sessiz kalarak ön açan tüm çevreleri de lanetliyoruz. Terör eylemlerinin bitmesini istemeyenler huzur ortamının Ülkemizin ve Aziz Milletimizin üzerine doğmasını istemeyen işbirlikçi taşeronlardan başka bir şey değildir. Başka amaçlar peşinde koşan, Ülkemiz ve Milletimizin çıkarını düşünmeyerek birilerinin değirmenine su taşıyan alçaklardan başka bir şey de değillerdir” şeklinde konuştu.

 

03eylul2015gencmemursen1

 

OYUNLARI BOZMA TUTUMUMUZ KARARLILIKLA SÜRECEK

Tarihimizden aldığımız misyonu, bizden sonraki gelecek nesillere aktarmak için var gücümüzle çalışmaya, Ülkemizin barış ve huzur ortamını daha ilerilere taşımak için bütün Genç Memur-Sen teşkilatlarımız ile birlikte her türlü adımı desteklediklerini ifade eden Beyhan, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Terör olaylarına karşı gençler olarak verilecek en güzel cevap; birlik ruhu içerisinde, ortak akılla, aklıselime dayalı olarak teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yekvücut olduğumuzu göstermektir. Soğukkanlı değerlendirme, ortak akıl ve feraseti hâkim kılmak suretiyle, millet olarak birlik ve kardeşlik içerisinde ülkemize ve geleceğimize yönelik oyunları bozma tutumumuzu kararlılıkla devam ettirmeliyiz. Oynanan kirli oyunu bozacak güçte ve dirayette olduğumuzu göstermeliyiz.”

Beyhan, konuşmasını, “Yunus Koca, Abdullah Biroğul kardeşlerimize ve tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, terörle mücadelede yaralı olan kardeşlerimize acil şifalar diliyorum” sözleriyle noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.