Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'a Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'a Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç'a Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Genel Başkan Vekili Latif Selvi, Genel Başkan yardımcıları Ramazan Çakırcı, Mithat Sevin, Şükrü Kolukısa, Hasan Yalçın Yayla, Atilla Olçum ve Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç’ı ziyaret etti.

 

Ziyarette konuşan Ali Yalçın, eğitim, öğretim ve bilim hizmet kolunun genel yetkili sendikası olduklarını ifade ederek, “Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu bizim hizmet kolumuz içerisinde ve Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı. Sendika olarak Bakanlığın paydaşı ve çözüm ortağıyız. KYK’da yetkili sendikayız. KİK toplantılarında sorunların çözümü için KYK Genel Müdürlüğü ile bir araya geliyoruz. Teşkilat kanunu gereği KYK’da yeniden yapılanma söz konusu. Kurumun kendisinden bekleneni yerine getirebilmesi ve başarılı olabilmesi için çalışanların önemsenmesi gerekiyor. Yeni KYK Genel Müdürü Sinan Aksu ile bu süreçte bir araya gelip sorunların çözümü, geçmiş hafızayı ve geleceğe ilişkin önerilerimizi paylaşacağız” dedi.



 

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şunları söyledi: “Eğitim-Bir-Sen’in çalışmalarını yakından takip ediyorum. YURTKUR bünyesindeki personelimizin sıkıntılarını biliyoruz, bu sıkıntıları çözmek için elimizden geleni yapacağız. KYK çalışanlarının daha iyi hizmet sunabilmesi, daha iyiyi ve güzeli ortaya koymak için gayret ediyoruz.”



 

Görüşmede, Genel Başkan Ali Yalçın, Bakan Kılıç’a, Mehmet Akif İnan kitap setini; Genç Memur-Sen Genel Başkanı Eyüp Beyhan ise, KYK Raporu ve ‘Gençlik Araştırması’nı takdim etti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.