Genel Başkan Koncuk, İktidarı Topa Tuttu!

Genel Başkan Koncuk, İktidarı Topa Tuttu!

Genel Başkan Koncuk, İktidarı Topa Tuttu!

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, twitter hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu.

Genel Başkan Koncuk, tüm kamu çalışanlarını kapsayan taleplerde bulundu.

İşte o açıklamalar:

Torba yasada çalışanlara yine hüsran Olmasın.  4C ve Tüm sözleşmelilere, vekil ebelere, vekil imamlara kadro yine mi yok? Disiplin affı,

1 derecemiz başka bahara kalmasın. Aile bütünlüğünü bozan Çerçeve Yönetmelik çöpe atılsın. Üniversite bitirmiş işçilere memurluk verilsin.

Memurun iş güvencesi İktidarın oyun malzemesi yapılmasın. Öğretmen ve İİBF başta olmak üzere, işsiz İMD lilere, gençlere istihdam yaratılsın.

Memur ve emeklilerin 2014 yılından kalan alacakları verilsin, ek zam kararı mutlaka çıkarılsın. Ya bunlara evet diyeceksiniz. Hakkımızı verecek

Ya da 4 Nisanda Yapacağımız DEV MITINGLE çalışanı yok saymanızın hesabını bizzat çalışanlar soracak. Hesabınızı iyi yapın. Bizden söylemesi.

"Beşikten mezara kadar oku." düsturuna uygun davranın ve öğrenim özrünü tekrar özür grubu içerisine ALIN.

Hukuka uygun davranın ve şube müdürlüğü rezaletine son verin. Yazılı sonuçlarına göre yeniden atama yapın. Ya da Hak ettiğiniz lafları hazmedin

Kamuda torpile son verin, adam gibi görevde yükselme sistemi getirin. Aksi takdirde haksızlıklarınızın Hesabını her iki Dünya'da vereceksiniz

Çalışanlarla ve çalışma hayatı ile oyun oynamayın. Taleplerimize kulak verin. Milyonlarca çalışanla oynamak ateşle oynamaktır.

MEB ve Nabi AVCI ücretli öğretmen sayısı konusunda kamuoyunu aldattı. Yarın bu ülkede kaç ücretli öğretmen olduğunu il il açıklayacağım.

Sadece İstanbul'da 15 bin 902 ücretli öğretmen var, varın toplam ücretli öğretmen sayısını siz düşünün, koskoca Bakana yakıştı mı? Yarın!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum