Gündoğdu: Acıların Sona Erdiği Bir Türkiye İstiyoruz

Gündoğdu: Acıların Sona Erdiği Bir Türkiye İstiyoruz

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, Türk ve Kürt Ergenekonu’nun olmadığı, terörün bittiği, acıların sona erdiği bir Türkiye istediklerini söyledi.

Akil İnsanlar Heyeti Karadeniz Bölgesi Grubu Başkan Vekili Vedat Bilgin ve grup üyesi Ahmet Gündoğdu, Tokat’ta, 26 Haziran Atatürk Kültür Sarayı’nda sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle biraraya geldi.

Gündoğdu, burada yaptığı konuşmada, Akil İnsan olarak bölgesinin Marmara olduğunu, son dönemde ise özelde Karadeniz genelde Türkiye olduğunu söyledi. Aylardır şehit haberi almadıklarını dile getiren Gündoğdu, bundan daha mükemmel bir tablonun olamayacağını vurguladı.

Memur-Sen Genel Başkanı olarak sürecin içinde olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Gündoğdu, iktidarın, milletin ortak değeri olan vatanın bölünmezliği, İstiklal Marşı, bayrak gibi konularda taviz vermesinin intihar etmek olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Yüzde 50 oy almış bir partinin intihar etmesi de muhalefetin işine yarar. Ama bu öyle değil. Bu, bütünleşme projesidir. Şu anda Doğu’da, Güneydoğu’da askerlerimiz de, vatandaşlarımız da süreçten memnun. Terör nedeniyle evlerini terk edip batıya göç etmek zorunda kalanlar, evlerine dönebilecekleri için adeta bayram ediyorlar. Onun için, karşı koyanların çözüme değil, çözene karşı olduklarını görüyoruz.”

Başarısız olunursa bir şey kaybetmeyeceklerini ifade eden Gündoğdu, “Başarılı olursak millet kazanacak, ülke kazanacak. Başarısız olursak, kaostan, tabut siyasetinden beslenenler, silah tüccarları kâr etmeye; millet ise, kaybetmeye devam edecek. Benim bu süreçte ısrarla altını çizerek söylediğim bir şey var. Zaman zaman akıllar devre dışı kalıyor, duygular ön plana çıkıyor. Bazen üç beş teröristin yaptığı bir ırka mal edilebiliyor. Onun için ırkçılık cahiliye toplumundan kalma bir hastalıktır” değerlendirmesinde bulundu.

Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin’i ziyaret eden Gündoğdu, daha sonra Turhal İlçesi’ne geçerek sivil toplum örgütü temsilcileriyle görüşmelerde bulundu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum