Gündoğdu: Derdimiz Terör Sorununun Biran Önce Çözülmesi

Gündoğdu: Derdimiz Terör Sorununun Biran Önce Çözülmesi

Tek Derdimiz Terör Sorununun Biran Önce Çözülmesi

 

Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, tek dertlerinin, terör sorununun biran önce çözülmesi olduğunu söyledi.

Eğitim-Bir-Sen Edirne Şubesi’nin öğretmenevinde düzenlediği toplantıda konuşan Gündoğdu, çözüm süreci, sendikal çalışmalar ve Akil İnsanlar Heyeti konularına değindi. Başbakanın teklifinden sonra akil adam olmadıklarını ifade eden Gündoğdu, “Akil adam ya da akil konfederasyon, sendika, örgüt, darbeye karşı olmak, millet iradesinin yanında yer almak, illegal yapılanmalarla mesafesini uzak tutmak, millet ne diyorsa o demektir” dedi.

Memur-Sen olarak kırmızı çizgilerinin üyeleri için iş güvencesi, ülkesi için şehitlik ve şehitler, akil adam olarak da illegal yapılanmalar olan JİTEM’e, KCK’ya, ETÖ’ye ve PKK’ya aynı uzaklıkta olmak olduğunu kaydeden Ahmet Gündoğdu, “Milletin hangi yanında olursanız olun hiç önemli değil. Yeter ki milletin ve değerlerinin yanında yer alın” şeklinde konuştu.

Yaptıkları mitinglerde karşılarına sürekli Ergenekon, KESK, Kamu-Sen, MHP, CHP, BDP Kenan Evren ve darbecilerin akrabalarının çıktığını vurgulayan Gündoğdu, bazı sendikaların referandum sürecinde toplu sözleşmeye dahi ‘hayır’ diyecek kadar gözlerinin döndüğünü dile getirdi.

Başbakan’ın yaptığı davet üzerine Dolmabahçe’deki toplantıya katıldıklarını belirten Gündoğdu, şöyle konuştu: “Başbakan, ‘devlet olarak biz bu sorunu çözmek istiyoruz. Kandan geçinenlerin elinden bu geçim malzemeyi almak istiyoruz. Hükümet olarak kararlıyız. Sizin de teröre karşı olduğunuzu biliyoruz. Üslubu, içeriği size ait olmak üzere hükümetin politikasını değil, kardeşlik projesini hayata geçirmek için bu projede var mısınız’ diyor. Biz de ‘varız’ diyoruz.”

 

Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, “İhanet, bu milletin yüzde 50’sinin oyunu alan Başbakan’ın başkanlığında acıları sona erdirmek için toplantı yapmak mıdır, yoksa Ergenekon’un baş sanığı Şener Eruygur’un postalını yalayarak Ergenekon’a ev sahipliği yapmak mıdır” diye sordu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.