Gündoğdu: Kazanan Eğitim-Bir-Sen!

Gündoğdu: Kazanan Eğitim-Bir-Sen!

Ahmet Gündoğdu, Emek, Özgürlük ve Medeniyet Mücadelemizin Yeni Öncülerine Seslendi.

Kamu görevlilerinin emek, özgürlük mücadelesini ve bizi biz yapan medeniyetimizin öncülüğünü 23 yıldır üstlenen Eğitim-Bir-Senimiz 5. Olağan Genel Kurulu’nu 22.02.2015 tarihinde tamamladı. 23 yıldır üyesi, 12 yıldır Genel Başkanı olmaktan gurur duyduğum Eğitim-Bir-Sen Genel Kurulumuz, yeni dönemde sorumluluğu Ali Yalçın liderliğinde Latif Selvi, Mithat Sevin, Ramazan Çakırcı, Şükrü Kolukısa, Hasan Yalçın Yayla ve Atilla Olçum’a tevdi etti. Eğitim-Bir-Sen geleneği ve medeniyet değerlerini kuşanmış kardeşlerime yeni görevlerinde başarılar diliyorum.

 

Eğitim-Bir-Senimizin bugünlere gelmesinde emeği geçen başta Kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan olmak üzere herkesten Allah Razı olsun. Yönetiminde yer aldığım Genel Başkanım Niyazi Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri Erol Bozkurt, Mustafa Özen, İbrahim Eren, Eyüp Çetinkaya, Ahmet İlhan, İrfan Coşkun, Mustafa Aydın ve Tahir Cevher’e teşekkür ediyorum.

 

Aralık 2002’den beri Genel Başkanlık yaptığım süreçte birlikte çalıştığım Halil Etyemez, Mustafa Aydın, Adem Solmaz, Şaban Abak, merhum Erol Battal, İrfan Coşkun, Ahmet Özer, Hıdır Yıldırım, İsmail Altınkaynak, Esat Tektaş,  Ramazan Çakırcı, Ali Yalçın, Murat Bilgin ve Teyfik Yağcı’ya çok teşekkür ediyorum.

 

Eğitim-Bir-Sen geleneğine uygun bir şekilde yarışan Ahmet Özer ve ekibinde yer alan Murat Bilgin, Esat Tektaş, İsmail Çelenk, Mustafa Kır, Ferhat Öztürk ve Nebi Gül’e ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bu arkadaşlarımız rekabette kalite, seviyeli yarışmayla kazananın Eğitim-Bir-Sen olacağı bir süreç yaşatmışlardır.

 

Eğitim-Bir-Sen yönetiminde 4 yıl sorumluluk alacak olan arkadaşlarıma tekrar başarılar dilerken, her zaman yanlarında olacağımı bilmelerini isterim. Allah yardımcıları olsun, camiamıza hayırlı olsun, medeniyet davamızı daha ileriye taşıyacaklarına olan inancım tamdır.

 

 

Eğitim-Bir-Sen Onursal Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum