Gündoğdu: Normalleşme için sorumluluk aldık

Gündoğdu: Normalleşme için sorumluluk aldık

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, kayıt dışı siyaset, derin devlet, vesayetçi yapılar, darbecilere karşı olduklarını, normalleşme için sorumluluk aldıklarını belirterek, millete karşı tuzak kuranların planlarını ‘dik’ durarak boşa çıkarttık

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, kayıt dışı siyaset, derin devlet, vesayetçi yapılar, darbecilere karşı olduklarını, normalleşme için sorumluluk aldıklarını belirterek, millete karşı tuzak kuranların planlarını ‘dik’ durarak boşa çıkarttıklarını söyledi.

 

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Büro Memur-Sen’in Ankara’da yapılan kongresinde konuştu.

 

YENİ KAZANIMLAR ELDE EDECEĞİZ

Millete kazanım üretmenin peşinde olduklarını vurgulayan Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, “Toplu sözleşmede elde ettiğimiz başarılar Memur-Sen’in rakipsizliğini tescilliyor”  dedi. Gündoğdu, “ Memur-Sen, Türkiye’nin en büyük emek örgütüdür. Mücadele edeceğiz, yeni kazanımlar elde edeceğiz, kamu çalışanları ve çalışma hayatındaki sorunların çözülmesini sağlayacağız. Rakiplerimiz gibi sorun değil aksine çözüm üreteceğiz” dedi.

 

15062014-4

 

DERİN YAPILARIN KARŞISINDA MİLLETİN YANINDAYIZ

17 Aralık’ın Gezi olaylarının devamı olduğunu belirten Gündoğdu, küresel operasyonlara karşı dün olduğu gibi bugünde ‘dik’ bir duruş sergilediklerini sözlerine ekledi. Gündoğdu, kayıt dışı siyaset, derin devlet, vesayetçi yapılar ve darbecilere karşı olduklarını, normalleşme için sorumluluk aldıklarını söyledi. Gündoğdu, “Derin yapıların karşısında milletin yanındayız. 17 Aralık’ta birileri beyaz Müslüman olmaya soyunarak bütün cemaatleri devre dışı bırakıp değersizleştirmek istedi. Üstünlüğün takva ile olduğunu biliyoruz. Bizler bu yola çıkarken vesayetin her türlüsüne karşıyız dedik. Onun için vesayetin derinine, paraleline, yatayına ve dikeyine de karşıyız” diye konuştu.

15062014-3

 

MİLLET TUZAKLARIN FARKINDA

Vesayet arayışı içerisinde olan yapıların çözüm sürecine de karşı olduklarını belirten Gündoğdu, “Çözüm sürecine ve kardeşliğimize sahip çıktık” dedi. 90’lı yıllarda derin devlet ve JİTEM gibi uzantılarının sorunu çözümsüz hale getirdiğini, PKK’nın terör olayları ile çözümsüzlük dayattığını vurgulayan Gündoğdu, benzer provokasyonların bugün de yaşandığını ancak millete karşı tuzak kuranların planlarının tutmadığını ifade etti.

 

15062014-1

DARBECİLERLE HESAPLAŞTIK

Başörtü yasağının son bulması için büyük mücadele verdiklerini anlatan Gündoğdu, “Ulusalcı, Ergenekoncu  ‘devlet ne diyorsa odur’ diyerek derin devleti kutsal addedenlerle toplum mühendisliğiyle milleti terbiye etmek isteyenleri Memur-Sen 12 milyon 300 bin imzası hizaya getirip, hadlerini bildirmiştir. Bu yasağın kaldırılması için Memur-Sen olarak büyük emek harcadık. 12 Milyon 300 bin imza topladık. Sivil itaatsizlik eylemleri yaptık. Sonunda birlikte başardık.  Bu tarihi bir adımdır. Başta 28 Şubat olmak üzere bütün darbe ve darbecilerle hesaplaşmaktır” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum