Gündoğdu ve Etyemez'den Yalçın'a Ziyaret

Gündoğdu ve Etyemez'den Yalçın'a Ziyaret

Gündoğdu ve Etyemez'den Yalçın'a Ziyaret

Eğitim-Bir-Sen Onursal Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve sendikamızın eski genel sekreteri Halil Etyemez, 5. Olağan Genel Kurul’da seçilen yeni yönetimi ziyaret etti.

 

Birçok güncel konunun görüşüldüğü ziyarette konuşan Ahmet Gündoğdu, millete ve ümmete borcu ödeme’ yolcululuklarında yeni Yönetim Kurulu’na başarı dileklerini ileterek, “Biz örgütlenmeyi, özelde üyelerimizin özlük hakları, genelde insanlığa bir borç olarak gören bir misyona sahibiz. Kurucu Genel Başkanımız merhum Mehmet Akif İnan’ın bize bıraktığı miras bu. Hem o mirasın devamı olarak hem ondan önceki kanaat önderlerimizin mirasını kuşanarak, Türkiye’nin en büyük örgütü haline getirdiğimiz Eğitim-Bir-Sen’de devraldığınız bayrağı daha da yükseğe çıkaracağınıza inancım tamdır. Eğitim-Bir-Sen geleneği ve medeniyet değerlerini kuşanmış Ali Yalçın, Latif Selvi, Ramazan Çakırcı, Mithat Sevin, Şükrü Kolukısa, Hasan Yalçın Yayla ve Atilla Olçum kardeşlerime yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.



 

Halil Etyemez ise, Ali Yalçın ve Yönetim Kurulu’na görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulunarak, genel sekreter olarak görev yaptığı Eğitim-Bir-Sen’in geldiği nokta itibarıyla kendisini sevindirdiği söyledi. Etyemez, yeni dönemin Eğitim-Bir-Sen’e, eğitim çalışanlarına, mağdurlara, mazlumlara ve milletimize hayırlar getirmesini diledi.

 

Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ziyaretin kendisini ziyadesiyle mutlu ettiğini belirterek, yeni dönemde Türkiye’nin özgürleşmesine, demokratikleşmesine, eğitim çalışanlarının haklarının korunmasına, açlık ve yoksulluk sınırından çıkarılmasına katkı sunmaya devam edeceklerini kaydetti. Yalçın, “Sendikamızı yeni ufuklara ulaştırmak için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Bunu da sendikamıza emek vermiş arkadaşlarımızla birlikte yürüteceğiz” şeklinde konuştu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.