Hakkari’de şehit polisler için tören düzenlendi.

Hakkari’de şehit polisler için tören düzenlendi.

Hakkari yakınlarındaki Depin Polis Kontrol noktasında bomba yüklü aracın infilak etmesi sonucu şehit düşen polisler için tören düzenlendi.

Hakkari’ye 7 kilometre uzaklıktaki Depin Polis Kontrol noktasına dün saat 22.30 sıralarında PKK’lı teröristlerin bomba yüklü araçla düzenlediği saldırı sonucu şehit düşen Hakkari il Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde görevli Ankara Altındağ nüfusuna kayıtlı polis memuru, 25 yaşındaki Hamza Irmak ile Yozgat nüfusuna kayıtlı 34 yaşındaki Abdullah Bozkurt için Hakkari Dağ  Komonda Tugay Komutanlığı’nda tören düzenlendi. Törene, Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Kurmay Albay Abdulaziz Tufay İltaş, Hakkari Cumhuriyet Başsavcısı Altug Kürşat Şahin,  Vali Yardımcıları Cüneyt Epcim, HASAN Ongu, M. Emin Taşçı, Bekir Abacı, Hakkari il  Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yalçın Baysal, kurum amirleri, asker, polis  ve çok sayıda kişi katıldı.

Şehit cenazelerinin tören alanına getirilmesinden sonra saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından Şehit Polis memurlarının özgeçmişleri okunup dua edildi. Hakkari Emniyet Müdürü Resul Holoğlu da bir konuşma yaptı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.