Hasarlı çarpışma

Hasarlı çarpışma

Kaostaki Cimbom sezonun en iyi futbolunu 36 yıldır yenilmediği Kayseri önünde sergiledi. Çok gol kaçıran G.Saray'ın iki topu direkten döndü. Son 5 yılda Kayseri'de 4. kez golsüz beraberlik yaşandı...

Lider Trabzonspor'un puan kaybettiği haftada takipçisi Kayseri, tarihinin en kötü sezonlarından birini yaşayan G.Saray'ı ağırladı. 15'de gelişen atakta Kewell topu arka direkteki Elano'ya verdi. Sambacı topu kalecinin kucağına nişanladı. Elano'nun 1 dakika sonra kullandığı kornerde de top direkte patladı.

ELANO İNANILMAZI BAŞARDI!
20'de Elano ceza sahasına girerken yerde kalırken, hakem 'devam' dedi. Pino 38'de müsait pozisyonda bir kez daha G.Saray'ı mutlak bir golden etti. Kayseri ise ilk yarıda Zalayeta, Santana ve Hasan Ali ile uzaktan şutlarla etkili olmaya çalıştı. Ancak devre golsüz bitti.

SANTANA, UFUK'UN ÜZERİNE VURDU
Galatasaray ikinci yarıya çok hızlı başladı. 47'deki ani atakta Kewell'ın köşeye giden vuruşunu Souleymanou güçlükle kornere çeldi. Kayseri 51'de Ömer'le tehlikeli geldi. Kaleye parelel giden topa Zaleyata dokunamadı. Dönüşünde ise G.Saray'da Barış'ın şutu yine direkte patladı. 71'de Santana karşı karşıya kaldığı anda topu Ufuk'un kucağına vurunca evsahibi ekip en net pozisyonundan gol çıkaramadı. 74'te Mehmet Batdal karşı karşıya pozisyonda çok yumuşak vurdu. İki takım da golü bulamayınca puanlar paylaşıldı.
takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.