Hedefteki AK Parti'li vekil istifa dilekçesini vermiş

Hedefteki AK Parti'li vekil istifa dilekçesini vermiş

Sosyal medyada yapmış olduğu bazı açıklamalarla son günlerde dikkatleri üzerine çeken AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun partideki tüm görevlerinden istifa ettiğine dair dilekçe verdiği iddia edildi.

Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eleştirileri sonrası partideki tüm görevlerinden istifa ettiğine dair yazıyı yetkililere verdiğini söyledi.

Fırat, yazısının devamında Milletvekili Yeneroğlu ile yapmış olduğu telefon görşümesinde Yeneroğlu'nun sözlerini aktardı: Keyfim yerinde değil, hiçbir siyasi hesap içinde değilim' diyerek başlayan Yeneroğlu,'Ben bugüne kadar eleştiri ve endişelerimi Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hep paylaştım. Ancak toplum gün geçtikçe kutuplaşıyor. Benim gibi düşünmeyen, yaşamayan, bakmayan insanların da huzurlu olmasını istiyorum çünkü onların huzuru da benim huzurum. Ben kimse ile beraber hareket etmiyorum. Çocuklarımızın yüzüne bakabilmek istiyorum' dedi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.