Hiç şansı kalmadı

Hiç şansı kalmadı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, son haftalarda adeta dökülen Cristian Baroni'ye, sakatlıklar yüzünden Gaziantep'e karşı yine 11'de forma verecek. Brezilyalı oyuncu bugün de başarısız olursa kredisini tamamen tüketecek

Fenerbahçe'de Cristian Baroni bugün Gaziantepspor deplasmanında kendi kaderini çizecek. Teknik Direktör Aykut Kocaman, takımın en zayıf halkası haline gelen Brezilyalı futbolcuya kritik mücadelede mecburiyetten görev verecek.
Emre Belözoğlu, Selçuk ve Özer'in sakatlıkları yüzünden orta sahada alternatifsiz kalan Kocaman, son haftalarda adeta dökülmesine rağmen Cristian'ı 11'de sahaya sürecek. Kadroya alınmadığı dönemde teknik heyetle ters düşen, forma giymeye başlayınca sahada hiçbir varlık gösteremeyen sambacı, Gaziantepspor deplasmanında son kozunu oynayacak. Aykut Kocaman'ın, zirve yolunda büyük önem taşıyan bugünkü mücadelede de beklentilere yanıt verememesi durumunda, Cristian'ı tamamen gözden çıkaracağı kaydedildi.

Gökay'a güvenemedi
Sarı-lacivertli teknik adam maçtan önce Brezilyalı futbolcuyla başbaşa bir görüşme gerçekleştirecek. Aykut Kocaman'ın özel toplantıda Cristian'a ciddi uyarılarda bulunacağı öğrenildi. Mehmet Topuz'la birlikte orta sahada oynayacak olan Cristian, Ankaragücü ile yapılan son kupa maçında savunmaya yardım etmediği için Gökhan Gönül'den büyük tepki almıştı.
Bu arada Kocaman'ın, Gaziantepspor deplasmanında Gökay'a şans tanımayı düşündüğü, ancak genç oyuncunun tecrübesizliği yüzünden Cristian'a döndüğü kaydedildi.
milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.