İbrahim Erkal'ın ölüm haberleri geri çekildi! Bugün karar verilecek...

İbrahim Erkal'ın ölüm haberleri geri çekildi! Bugün karar verilecek...

09 Mayıs tarihinde beyin ölümü gerçekleşen İbrahim Erkal makineye bağlı olarak hayatını devam ettiriyor. Peki Erkal'ın fişi çekilecek mi? İşte eşinin açıklaması...

İbrahim Erkal 9 Mayıs 2017 tarihinde tıbben öldü. Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi İbrahim Erkal'ın beyin ölümünün gerçekleştiğini duyurdu. Bu açıklamadan sonra gözler İbrahim Erkal'ın eşi Filiz Erkal'a döndü. Çünkü İbrahim Erkal 'tibben' ölmüş olsa da hala kalbi çalışıyor.

Başhekimin açıklamasına göre İbrahim Erkal'ın kalp ve diğer organları çalışır durumda. İbrahim Erkal'ın yaşam destek ünitesinin fişinin çekilmesine eşi Filiz Akgün karar verecek. Beyin ölümü durumunda ailenin bu karara varması bekleniyor. Aile bu süreçte isterse İbrahim Erkal'ın organlarını bağışlayabilir de... O kararın ise bugün verilmesi bekleniyor. 

İbrahim Erkal'ın facebook hesabından bu sabah da aşağıdaki tek cümlelik mesaj geldi;ibrahim-erkal-mesaj

Resmi sitesindeki İbrahim Erkal öldü açıklaması geri çekildi eşi ne yapacak? 

İbrahim Erkal'ın sosyal medya hesabından 9 Mayıs'ta yayınlanan 'Değerli sanatçımız İbrahim Erkal tüm çabalara rağmen hakkın rahmetine kavuşmuştur" açıklaması geri çekilmiş durumda. Onun yerine sitede hastanenin yaptığı 'beyin ölümü gerçekleşti' açıklaması yer alıyor. Bu da Filiz Akgün'ün henüz karar vermediği ve İbrahim Erkal'ın aletlere bağlı olarak yaşadığını gösteriyor.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.