İki Bakan yardımcısı atandı, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu görevden alındı

İki Bakan yardımcısı atandı, Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu görevden alındı

Adalet Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Hazine ve Maliye Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Boğaziçi Üniversitesi ile İstanbul Arel Üniversitesine ilişkin atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı.

Resmi Gazetede yayımlanan kararnameye göre Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan yardımcılığına Fatma Öncü, Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan yardımcılığına Mehmet Hamdi Yıldırım atandı. Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Melih Bulu ise görevden alındı. İşte 15 Temmuz 2021 tarihli mükerrer Resmi Gazetede yayımlanan kararnameler

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞINA BAKAN YARDIMCISI ATANDI
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Fatma ÖNCÜ atanmıştır.

HAZİNE VE MALİYE BAKANLIĞINA BAKAN YARDIMCISI ATANDI
Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet Hamdi YILDIRIM atanmıştır.

BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ GÖREVDEN ALINDI
Boğaziçi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Melih BULU, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun ek 1 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE ATAMA YAPILDI
İstanbul Arel Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayıh Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Prof. Dr. Ahmet Ercan GEGEZ atanmıştır.

ADALET BAKANLIĞI MÜFETTİŞLİĞİNE ATAMA YAPILDI
Adalet Bakanlığı Adalet Müfettişliklerine, 2802 sayılı Hakimler ve Savcılar Kanununun 37 nci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Muhammed ŞAVKILI, Özcan ÇAKIROĞLU ve Zafer TURAN atanmıştır.

İŞ MÜFETTİŞİ ATAMASI YAPILDI
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı
İş Müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcısı Hasan Taha ALÇAY 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.
İş Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren ekli listede yer alan İş Müfettiş Yardımcıları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

ismuf.pngismuf2.png

SAĞLIK BAKANLIĞINDA MÜFETTİŞ ATAMASI YAPILDI
Sağlık Bakanlığı Müfettişliklere, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren ekli listede yer alan Müfettiş Yardımcıları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

sagmuf.png

SANAYİ VE TEKNOLOJİ BAKANLIĞINDA BAŞMÜFETTİŞLİK ATAMASI YAPILDI
Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Başmüfettişliklere, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Müfettişler Oğuz AÇIKGÖZ, Abdullah GÜCÜKTURALI, Ali AYGÜN ve Ahmet Emre ÜNLÜ atanmıştır.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.