İl ve İlçe Memlere 380 Müdür Görevlendiriliyor

İl ve İlçe Memlere 380 Müdür Görevlendiriliyor

MEB, görevlendirmesi yapılacak olan ilçe müdür kalan sayısının 380 kişinin ataması hazır . aralarında il ve ilçe müdürlerinin bulunduğu 380 kişilik liste hazır.

Başta Ankara’nın çok önemli ilçelerinin bulunduğu, Çankaya, Keçiören,Etimesgut, Yenimahalle, Kalecik,ve  İzmir Milli eğitim müdürleri ve ilçe müdürlerinin yer aldığı, görevlendirme listesinin hazır olduğu ve bu gün yarın listelerin gönderileceği haber sitemize gelen bilgiler arasındadır. görevlendirme listesinde, Yozgat, samsun ve diğer illerimizin tamamı yer almaktadır. kararnameler, illere gönderilir gönderilmez listeleri sizlerle paylaşacağız

İl ve İlçe milli eğitim müdürleri atama yönettici görevlendirme takviminin başlama tarihine  kadar muhakka bitirilecek ve müdürlere puanın yeni atanan ilçe müdürleri tarfından verilecek şube müdülüğü rotasyonu tamamlandıktan sonra yeni atanan ilçe milli eğitim müdülerinin şube müdüleri arasında yeniden görev dağılımı yaparak puanlamanın yeni  görev dağılımından sonra yapılacağı dolayısıyla bekleyen tüm ilçe müdür atamlarının bu tarihe kadar tamlanacak.

5-003.jpg

 

Ankara, Haymana ilçesine Enver YURTDAŞ,

Etimesgut ilçeye.Tugay GÖZÜM,

Yenimahalle;Seyit Ahmet Kayhan

Mamak;Şemsettin DURMUŞ

Keçiören, Mustafa  Kılıçgil görevlendirmeleri yenilendiği ilk bilgiler arasında yer alıyor.

 

[email protected]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum