İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı

İlçe Milli Eğitim Müdürü, İl Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı

Milli Eğitim Bakanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü İl Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı.

Milli Eğitim Bakanlığında üst düzey atamalar devam ediyor. Merkez ve taşra teşkilatta Bakan Tekin atamalar yapmaya devam ederken, Milli Eğitim Bakanlığında İlçe Milli Eğitim Müdürü İl Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı. İşte detaylar..

İlçe Milli Eğitim Müdürü İl Milli Eğitim Müdürü Olarak Atandı
Geçtiğimiz gün MEB'de genel müdür ataması ardından da bir il milli eğitim müdür atamasından sonra, bugün de bir il milli eğitim müdürü ataması haberi geldi. Edindiğimiz bilgilere göre Ardahan İl Milli Eğitim Müdürlüğüne İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf UZANTI atandı.

Yusuf Uzantı Kimdir?

06.06.1976 tarihinde Denizli ilinin Tavas ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Denizli ilinde tamamladı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Hasan Kalyoncu Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans Eğitimi yaptı.

1999 yılında Mardin ilinin Nusaybin ilçesine Sınıf Öğretmeni olarak atandı.2006-2014 yılları arasında İstanbul ilinin farklı okullarında idarecilik görevlerini ifa etti. 2014-2017 yılları arasında Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2017 yılında İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak göreve başladı. Milli Eğitim Bakanlığı atama kararı ile 02.03.2020 tarihinde İstanbul Gaziosmanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. Orta düzeyde İngilizce bilmektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.