İmamoğlu: Övünmek gibi olmasın insan kaynaklarında masterım var

İmamoğlu: Övünmek gibi olmasın insan kaynaklarında masterım var

Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarına yönelik bir video yayınladı. İmamoğlu "Bizim için önemli olan kimliğiniz değil performansınızdır. İmamoğlu, övünmek gibi olmasın ama insan kaylaklarında master yapmış birisiyim.

İmamoğlu, Twitter hesabından paylaştığı video ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) çalışanlarına seslendi. Videoda "Siyasi irade geçicidir. Orada çalışaninsanlar kalıcıdır. Biz size hükmetmeye değil, biz sizinle beraber İstanbul'a üretmeye geliyoruz" ifadelerini kullandı.

İBB'de çalışan hiç kimsenin kimliğine bakmadıklarını belirten İmamoğlu, "Bizim için döktüğünüz alınteri önemlidir. İş disiplininiz önemlidir. Performansınız önemlidir" dedi.

Çalışanların haklarına da değinen İmamoğlu"Geldiğimiz andan itibaren sosyal haklarınızdaki farklılığı hissedeceksiniz, çalışma koşullarındaki farklılığı hissedeceksiniz. En düşük asgari ücreti 2 bin 200 lira yapmaya geliyoruz" şeklinde konuştu.

İmamoğlu, övünmek gibi olmasın ama insan kaynaklarında master yapmış birisiyim. 21 Yüzyıl'ın en önemli unsurlarından biri insandan faydalanmaktır. Kuruma aidiyet duygusunu yükseltmemin çok önemli olduğunu biliyorum sözlerini vurguladı.

Sevgili İBB çalışanları; gönlünüz rahat olsun. Bizimle çalışmaktan, İstanbul için üretmekten keyif alacağınız bir dönem olacak.  pic.twitter.com/54aCnH3m9S

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.