İmanlı çılgın Türkler!

İmanlı çılgın Türkler!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk milletinin darbe girişiminde tüm dünyaya ders verdiğini belirterek 'Bunlar imanlı çılgın Türkler' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Cumhurbaşkanlığı Kulliyesi'nde Türkiye İhracatçılar Meclisi üyelerine seslendi. 15 Temmuz gecesi Türkiye'nin farklı bir istiklal mücadelesi verdiğinin altını Çizen Erdoğan "Bu millet başka bir millet. Bu millet tanımlanamaz. Hani 'Çılgın Türkler' diyorlar ya ama bu millet 'İmanlı Çılgın Türkler.' Böyle gittiler işin üzerine. Ne yaptığını, neyi yaptığını, ne için yaptığını çok iyi biliyor" dedi.

İşte Erdoğan'ın o konuşması

"Türkiye'yi FETÖ eli ile mahkum etmek isteyenlere milletimiz tarihi bir ders vermiştir. Ne diyor FETÖ'nün sözde profları; bu millet sokağa çıkamaz, kaçar. Benim milletim anında sokaklara dökülmekle kalmayıp tankların önüne geçti, tankların altında şehit oldu. Bunu sadece erkekler değil, hanım kardeşlerimiz de yaptı biz nine hatunları hatırlattı şehit oldu. 

ONLAR KAÇTI BİZ KOVALIYORUZ

15 Temmuz ne kadar karanlık başladıysa 16 Temmuz sabahı da o kadar aydınlık başladı. Milletimiz 15 Temmuz gecesi silahların, tankların karşısına büyük bir inançla dikilmiştir.Bu millet büyük bir millet. Korkak, ürkek bir millet değil. korkakların kim olduğu belli. Onlar kaçtı, biz de kovalıyoruz. Biz 240 şehdiimizin kanını yerde bırakamayız. Bırakırsan bunun hesabını veremeyiz. Bir millet eğer yöneticisine güvenemezse o milletin hali ne olur?

İMANLI ÇILGIN TÜRKLER

Bu hainler F16'larla atak helikopterleriyle tanklarla hepsiyle üzerimize yürüdüler. Tankların altına kendini atan gençlerden Sabri kardeşimize nasılsın dedim, ben iyiyim de siz nasılsınız dedi. Bu imanı bu aşkı görüyor musunuz? Ne demiş Ersoy; İmandır o cevher ki,ilahi ne büyüktür. İmansız olan paslı yürek, sinede yüktür. Bu millet başka bir millet. Çılgın Türkler diyorlar ya, bu millet imanlı çılgın Türkler. Böyle gittiler işin üzerine. Neyi neden yaptıklarını çok iyi biliyorlar, bu millet alnından öpülesidir."

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.