InfoTRON Sanal Gerçeklik Hizmetleri

InfoTRON Sanal Gerçeklik Hizmetleri

InfoTRON, 3 boyutlu teknolojileri sunmaktadır. Ayrıca simülasyon, ürün tasarımı, geliştirme ve mühendislik hizmetleri, sanal gerçeklik, 3D tarayıcı ve yazıcı çözümleri için de InfoTRON ile iletişime geçebilirsiniz.

InfoTRON, 3 boyutlu teknolojileri sunmaktadır. Ayrıca simülasyon, ürün tasarımı, geliştirme ve mühendislik hizmetleri, sanal gerçeklik, 3D tarayıcı ve yazıcı çözümleri için de InfoTRON ile iletişime geçebilirsiniz.

Son teknoloji ürünleri müşterilerine sunarken, pek çok alanda etkin ve verimli iş alanları oluşturulmasına yardımcı olmaktadır.

Özellikle 3 boyutlu teknolojilerin yaygınlaşması konusunda pek çok projeye de ev sahipliği yapan InfoTRON, profesyonel bir ekip ile birlikte çalışmalarını sürdürmektedir.

3D Tarayıcı

3D tarayıcı modelleri özellikle mühendislik alanında tercih edilmektedir. Ayrıca imalat ve tasarımcılar da 3D tarayıcı sayesinde ürünlerinin geliştirilmesi ve kalite kontrolü için daha sağlıklı bir iş trafiği oluşturmaktadırlar.

Uzun süren üretim aşamasını birkaç saatlik zaman dilimine düşüren tarama işlemi optik ve lazer tarayıcılar ile gerçekleşmektedir. 3D tarayıcı ile taranması istenen ürünün karmaşık olması, boyutu veya rengi fark etmeksizin kısa sürede sonucun elde edilmesi sağlanabilmektedir.

Kalite kontrol aşaması sırasında büyük zaman tasarrufu sunan tarayıcılar sayesinde üretilecek ürünü hemen kontrol edilebilir. Geleneksel kontrol yöntemlerinde ise sınırlı olarak ölçüm yapılabilmektedir. Ancak kısa sürede ürün kontrol yapılarak üretim için beklenmesi gereken zamandan büyük tasarruf yapılabilmektedir.

Sanal Gerçeklik

Sanal gerçeklik sistemleri kendini gerçek ortamın içerisinde hissettiren özel sistemlerdir. Bu etkileşimi sağlamak için özel 3 boyutlu görselleştirme yöntemleri kullanılmaktadır.

Sanal gerçeklik işitsel, görsel, dokunsal duyulara hitap edebilecek üstün teknolojiye sahiptir. Sanal gerçeklik gerçek zamanlı test ve analiz yapılması istenilen durumlarda üstün verimlilik sunar.

Özellikle tasarım ve mühendislik alanlarında sürecin çok daha verimli ve hızlı geçmesini sağlayabilir. Ürün tanıtımlarının daha düşük maliyet ile ve etkili bir şekilde yapılabilmesine olanak sunar.

Sanal gerçeklik sistemleri yüksek gerçeklik hissine sahip olmasının yanı sıra yüksek görüntü kalitesi ile dikkat çeker. Ortak çalışma ayrıcalığı sunan sistem interaktivite ve etkileşim açısından da kullanacak alan için avantajlı bir çözümdür.

Gerçek dünyada veya o anki konuma yapılması imkânsız olan incelemelerin hemen deneyimlenmesini sağlar. Mühendislik dalında teknik eğitimler için oldukça sık tercih edilen gerçeklik sistemleri, test ve veri analizi elde etmek için gerekli olan maliyeti düşürür.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.