Inter’i Şampiyonlar Ligi’nden atın!

Inter’i Şampiyonlar Ligi’nden atın!

Juventus Kulübü, Trabzonspor'un rakibinin, 2006'da hakem atamalarına müdahale ettiğinin ortaya çıktığını hatırlatarak, tıpkı F.Bahçe gibi Avrupa kupalarından men edilmesini istedi.

TRABZONSPOR ile Inter arasında önümüzdeki çarşamba günü oynanacak Avrupa Şampiyonlar Ligi maçı öncesi şok bir gelişme yaşandı... 2006 yılında şike yaptığı gerekçesiyle İtalya Birinci Ligi’nden düşürülen ve şampiyonluğu elinden alınarak Inter’e verilen Juventus Kulübü, Inter’in Şampiyonlar Ligi’nden men edilmesini istedi. Yarın bu konuda UEFA’ya başvuracak olan Torino ekibi, örnek olarak da Fenerbahçe’yi gösterdi.
Juventus Kulübü’nün avukatı Michele Biamonte, UEFA’nın şike iddiaları nedeniyle Fenerbahçe’yi Şampiyonlar Ligi’nden men ettiğini hatırlatarak, aynı uygulamanın Inter’e de yapılmasını isteyeceklerini söyledi.
Şampiyonluklarının verildiği Inter yöneticilerinin aynı sezon hakem atamalarına müdahale ettiğine dair ses kayıtlarının ortaya çıktığını ve konu ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü hatırlatan Biamonte, “UEFA’nın ‘sıfır tölerans’ kuralını burada da devreye sokması gerekir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.