İsmail Koncuk'tan Kurban Bayramı Mesajı

İsmail Koncuk'tan Kurban Bayramı Mesajı

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK'un Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajdır.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail KONCUK'un Kurban Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajdır.
"Bayramlar İslam nurunun dünyanın dört bir yanına yayıldığı günlerdir. O günlerde mâna âleminden madde âlemine inen hayır, bereket ve feyz tüm cihanı kaplar; Allah için dünya malından vazgeçenlerin, mevki ve makamı elinin tersiyle iterek, mazlumun derdiyle dertlenmeyi seçenlerin yüreğine bir sevinç, coşku ve huzur dolar. Sevgi ve merhamet çiçekleri açar dört bir yanda. Tekbirler getirilir; eller semaya açılır; olanla olmayan, zenginle fakir sonsuz Rahmet sahibinin sofrasından nasiplenir. 
Bayramları bayram yapan, birlik olmanın, dayanışmanın kutlanmasıdır. Türk Milleti’nin köklerinde var olan ve İslam’ın ruhuyla bütünleşen insani değerler bayramlarda en coşkulu şekliyle yaşanmalı. Millet olarak kardeşliğimiz, ortak gelecek idealimiz, bizi biz yapan değerlerimiz hatırlanmalı ve onlara sahip çıkılmalı.
Vatan için koç yiğitlerimizi kurban verdiğimiz şu günlerde, Allah yolunda canından vazgeçmenin kutsiyetini bir kez daha idrak ediyoruz. Yüreğimizde şehitlerimizin acısıyla, dünyadaki bütün kötülüklerin son bulması dualarımızla, kurbanlarımızı kesiyoruz.
“Kurban Bayramında yiğitlerimizin canlarına kıyan vatan hainleri, açılımcılar, sözde akiller, işbirlikçiler, gazete köşelerinden bebek katillerine methiyeler düzenler; askerimizin ve polisimizin saçının bir teline kurban olsunlar!” diyoruz. 
Temennimiz milletimizin refah seviyesinin yükseldiği, birlik beraberliğimizin pekiştiği bir Türkiye; felaketlerin, savaşların, açlığın, zulmün ve sefaletin son bulduğu bir dünya görmektir.  
Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak bu duygular çerçevesinde, Türk İslam âleminin Kurban Bayramını kutlar, duaların kabulü ile Bayramımızın hayırlara vesile olmasını dileriz."
 
              İsmail Koncuk
               Genel Başkan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.