İsrail yeni saldırı başlattı, İran füzeleri ateşledi! Tahran ve Hayfa sokakları yanıyor
İsrail ile İran savaşı son hızıyla devam ediyor. İsrail ordusu İran’ın batı bölgelerine yeni hava saldırıları başlattı. Tahran'da patlama sesleri duyulurken, İran da balistik füzelerle İsrail'e karşılık verdi.
İran'ın ateşlediği füzelerden biri doğrudan Hayfa Limanı'nı hedef aldı. Tahran ve Hayfa'da alevler yükselirken, karşılıklı saldırılarda çok sayıda ölen ve yaralanan oldu. Ayrıca İsrail, İran Dışişleri Bakanlığı ek hizmet binalarından birini vurdu. İşte anbean bölgedeki son gelişmeler...
İRAN DIŞİŞLERİ BAKANLIĞI HEDEF ALINDI
İran Dışişleri Bakanlığı yetkilileri, İsrail saldırısında bakanlığa bağlı ek hizmet binalarından birinin isabet aldığını bildirdi.
İSRAİLLİ SİLAH ŞİRKETİ VURULDU
İran basını, düzenlenen balistik füze saldırılarında İsrailli silah şirketi Rafael'e ait bir fabrikanın vurulduğunu duyurdu.
İSRAİL'DE YARALI SAYISI ARTIYOR
İsrail hava savunma sistemleri İran'dan ateşlenen bazı füzeleri engellemekte başarısız olurken, İsrail'in Hayfa kentinde patlamalar meydana geldi.
İran'ın düzenlediği füze saldırısında Hayfa'da en az 4 kişi yaralandı. Füze düşen bölgelere çok sayıda acil durum ekibi sevk edildi. Füzelerin isabet ettiği noktalarda yangınlar çıktı.
İSRAİL'DE SOKAKLAR CAYIR CAYIR YANIYOR
İran'ın füzelerle düzenlediği misilleme saldırılarıyla birlikte Hayfa bölgesinde 2 bina da dahil olmak üzere çok sayıda bölgede yangın çıktı.
Kiryat'a İran füzelerinin isabet etmesi sonucu İsraillilerin çevredeki araçları alev aldı.
İsrail ekipleri ise saldırılar sonrası bölgede çıkan yangınlara müdahale ediyor.
İRAN HAYFA LİMANI'NI VURDU
İran’ın İsrail’e fırlattığı balistik füzelerden bazıları Hayfa kentine isabet etti.
İran'a ait bir füze ise doğrudan Hayfa Limanı'nı vurdu.
İsrail Ulusal Acil Durum Servisi, Hayfa'da birden fazla yere füze isabet ettiğini bildirdi.
İRAN'DAN TEL AVİV'E FÜZELER ATEŞLENDİ
İsrail ordusundan yapılan açıklamada, İran'dan yeni bir füze saldırısı düzenlendiği bildirildi.
Bu süreçte açık alanlarda hareketin kısıtlanması ve toplanmadan kaçınılması gerektiği belirtilen açıklamada, hava savunma sistemlerinin füzeleri önlemek için devreye sokulduğu ifade edildi.
Açıklamada, alarmlar duyulduktan sonra güvenli sığınaklara girilmesi ve ikinci bir emre kadar burada kalınması gerektiği vurgulandı.
Cep telefonlarında acil durum alarmları, füzelerin ilerlediği istikamette özellikle İsrail'in kuzeyinde saldırı alarmları çaldı.
İSRAİL ŞİRAZ FÜZE TESİSLERİNİ VURDU
İran'ın Şiraz füze tesisleri İsrail tarafından vuruldu.
İRAN'DA CAN KAYIPLARI ARTIYOR
İsrail'in İran'ın batısına yönelik başlattığı yeni saldırı dalgasında şu ana kadar 5 kişi hayatını kaybetti.
Ayrıca İsrail'in Urmiye kentine saldırıları sonucunda hava savunma kuvvetlerinden 10 asker de can verdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.