İstanbul 1 Nolu Şube de 'Ahmet Özer' Dedi!

İstanbul 1 Nolu Şube de 'Ahmet Özer' Dedi!

Eğitim Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Ferhat Öztürk, Eğitim Bir-Sen Genel Başkan Yardımcılığı için aday oldu.

1 Nolu Şube'de görev yapan Genel Başkan Ahmet Gündoğdu, rahmetli Erol Battal ve Genel Başkan Yardımcılığı yapan Halil Etyemez, Şaban Abak gibi sendikaya kılavuzluk yapan isimlerin yetiştiği bu şube Ahmet Özer'in listesinde seçime giriyor.
 
1 Nolu Şube Başkanı Emrullah Aydın'dan sonra göreve seçilen Şube Başkanı Ferhat Öztürk de, ''Vakti Kuşananlar'' ile yola çıktı.
 
Bu yolculuk inşallah sendikanın güçlenmesine ve yeni başarılara gebe bir süreçtir.
 
Eğitim Bir-Sen İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı Ferhat Öztürk Kimdir?
 
30.09.1978 tarihinde Ordu-Ünye'de doğdu. Öğrenim hayatına 1984'te Ünye Pelitliyatakİlkokulu'nda başladı. Ortaokul ve liseyi 1995'de Ünye İmam Hatip Lisesi'nde tamamladı. 1996 yılında Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nde başladığı lisans öğrenimini 2000 yılında ve 2010 yılında Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Anabilim Dalı İktisat Tarihinde yüksek lisansını tamamladı.
 
2002 yılında İstanbul Bağcılar Münir Nurettin Selçuk İÖO'unda başladığı öğretmenlik hayatına, 2005 yılında Güngören 75. Yıl İÖO'nda, 2007 yılında Güngören Ticaret Meslek Lisesi'nde devam etti. Güngören Ticaret Meslek Lisesi ve Güngören Lisesi'nde müdür yardımcılığı yaptı. İstanbul Güngören Gençosman Ortaokulu Müdürlüğü yaptı. İstanbul Güngören Tuncay Azaphan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde Okul Müdürü olarak görev yapmaktadır.
 
Lise öğrencilik yıllarından itibaren sivil toplum örgütlerinde çalışmaya başladı. Milli Gençlik Vakfı Marmara Üniversitesi teşkilatında çalıştı ve Milli Gençlik Vakfı Üniversite yurt müdürlüğü yaptı. İstanbul Güngören Belediyesi Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeliği; Ensar Vakfı Güngören Şubesi Yönetim Kurulu Üyeliğinde bulunmaktadır. Marmara Üniversitesi Öğrenci Derneği (MÜMDER) üyesidir.
 
Sendikamızın işyeri temsilciliği, ilçe yönetim kurulu üyeliği, İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunmuş olup; İstanbul 1 Nolu Şube Başkanı olarak görev yapmaktadır. Evli ve bir kız, bir erkek evlat babasıdır.

kamujans.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.