İşte Beşiktaş'ın yeni başkanı

İşte Beşiktaş'ın yeni başkanı

Beşiktaş Kulübü'nde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda açılan 24 sandık sonucunda 4 bin 27 oy alan Fikret Orman, kulübün 33. başkanı seçildi.

İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede, 24 sandığın 2 grup halinde açılmaya başlanmasıyla devam eden sayım işleminde, şu ana kadar 14 sandık açıldı. Toplam kullanılan oy sayısı 2732 olurken, geçerli oy sayısı 2697 oldu. 35 oy ise geçersiz sayıldı.

Yapılan oy sayımında açılan 14 sandıktan Fikret Orman 2398, Bülent Deriş 191, Nazmi Koca 108 oy aldı.

 

Beşiktaş Kulübü'nün yeni başkanı Orman: Az laf çok icraat yapacağız

Beşiktaş Kulübü'nde gerçekleştirilen olağanüstü seçimli genel kurulda başkan seçilen Fikret Orman, şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini söyledi.

Orman, başkan seçildiğinin açıklanmasının ardından kürsüye gelerek salonda bulunan taraftarlarına ve diğer üyelere kısa bir konuşma yaptı.

Çok zor bir göreve talip olduklarını belirten siyah-beyazlı kulübün yeni başkanı, ''Bizi bu göreve layık gördünüz. Teşekkür ediyorum, minnettarız. Zor görevde destek ve yardım alarak, yol almamız en önemli etken. Size söz veriyorum. Doğruları duyacaksınız. Sizleri kandırmayacağız'' dedi.

Orman, şeffaf bir yönetim sergileyeceklerini vurgulayarak, ''Az laf çok icraat yapacağız. Paylaşımcı yönetim kurulu oluşturacağız. Geleneklerimize sahip çıkarak Beşiktaş değerlerini tekrar hayata geçireceğiz'' diye konuştu.

-''Kişi ve kurumlara mahkum olmayacağız''-

Fikret Orman, yaşanan sorunların teşhisinin belli olduğunu vurgulayarak, ''Kişi ve kurumlara mahkum olmayan çağdaş Beşiktaş'ı yaratacağız. Teşhis ve tedavi belli. Vakit alacak, ancak güneşli günler çok yakında gelecek. Bundan emin olabilirsiniz'' şeklinde konuştu.

Bu arada Fikret Orman, konuşmasının ardından yönetim kurulunda yer alan isimlerle birlikte basın mensuplarına toplu olarak görüntü verdi.

 


 

İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda gerçekleştirilen kongrede, Fikret Orman ilk iki sandıktaki üstünlüğüün 3. sandıkta da sürdürdü. İlk sandıkta 53 oy, ikinci sandıkta 193 oy alan Fikret Orman 3. sandık sonunda toplam 446 oya ulaştı.

Toplamda 446 oya ulaşan Fikret Orman, ilk sandıklardan itibaren rakiplerine ezici bir üstünlük sağlamış oldu. Diğer başkan adaylarından Bülent Deriş üç sandık sonucunda 43 oya ulaşırken, Nazmi Koca ise 23 oy aldı.


 


GÜN İÇİNDE YAŞANANLAR

İstanbul Kongre Merkezi'nde saat 10.32'de başlayan oy verme işlemi, saat 17.08 itibariyle sonlandırıldı.

Daha sonra Kongre Divan Başkanı Uluç Gürkan'ın direktifiyle sandıkların sayımına başlandı.

Kongreye oy kullanma hakkı bulunan 11 bin 611 üyenin 4 bin 623'ü katıldı.

İlk sandıktan 'Orman' çıktı

Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün seçimli olağanüstü genel kurulunda oy verme işlemleri tamamlandı.

İstanbul Kongre Merkezi'nde sabah saat 10.00'da başlayan oy verme işlemi tamamlandı. 24 sandıkta yapılan oy kullanma işlemleri tamamlanırken açılan ilk sandıktan da Fikret Orman ismi ön plana çıkmıştı.

Açılan ilk sandıktan başkan adayı Fikret Orman'a 53 oy çıkarken diğer adaylardan Bülent Deriş'e 6, Nazmi Koca'ya ise 4 oy çıkmıştı.

OY KULLANMA İŞLEMİ 10:30'DA BAŞLADI

Beşiktaş Kulübü'nün yeni başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği olağanüstü seçimli genel kurul toplantısında oy verme işlemi başladı.

Yıldırım Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı olmasının ardından olağanüstü seçimli genel kurul kararı alan Beşiktaş'ta, 33. başkan bugün belli oluyor.

İstanbul Kongre Merkezi Harbiye Salonu'nda gerçekleştirilen genel kurulda, aidatını yatıran 11 bin 611 üye, 24 sandıkta oy kullanabilecek. Saat 10.32 itibariyle üyeler oylarını kullanmaya başladı.

Oy verme işlemi saat 17.00'de bitecek. Üyeler, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak oylarını şeffaf oy sandıklarına atıyor. Saat 17.00'de oy verme işlemi tamamlandı.

FİKRET ORMAN'IN YMNETİM KURULU LİSTESİ

Asil üyeler: Ahmet Nur Çebi, Tamer Kıran, Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay, Umut Güner, Adnan Dalgakıran, Berk Hacıgüzeller, Levent Erdoğan, Nusret Altınbaş, İsmet Berkan, Cem Bilge, Yalçın Kaya Yılmaz.

Yedek üyeler: Erdal Karacan, Berkan Gocay, Seyit Ateş, Metin Albayrak, Mesut Urgancılar, Abdullah Sözer.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.