Kadıköy'de şok

Kadıköy'de şok

Fenerbahçe güçlü rakibi Arsenal'e 0-3'lük skorla boyun eğdi.

Şükrü Saracoğlu’nda İngiliz Devi Arsenal’i konuk eden Kanarya mücadeleden 3-0 mağlup ayrıldı.
 
Karşılaşmaya tutuk başlayan sarı-lacivertli ekip Arsenal karşısında ilk dakikalarda zorlandı ancak ilerleyen dakikalarda oyunun dengesini bulmaya başardı. Her iki takımın kontrollü oyunu mücadelenin ilk yarısına damga vururken, 45 dakika boyunca susmayan F.Bahçe taraftarı ilk yarı gol izleyemedi ve soyunma odasına 0-0 eşitlikle gidildi.
 
2. yarının hemen başında daha toparlanmış bir görüntü çizen F.Bahçe, Kuyt ve Webo ile kaleyi karşısına aldı ama aradığı golü bulamadı. 
 
Ama İngiliz Devi Arsenal bulduğu pozisyonu harcamadı ve 51. Dakikada Kieran Gibbs ile 1-0 öne geçti. Geriye düşen F.Bahçe skora denge getirmek için uğraşırken, 64’te Aaron Ramsey şutunu çekti kaleci Volkan hata yaptı ve skor 2-0 oldu.
 
Bu dakikadan sonra Ersun Yanal kenardan ne kadar müdahale etse de takımı ateşleyecek kıvılcım bir türlü oluşmadı. 77.dakikada hakemin beyaz noktayı Arsenal lehine göstermesi işleri F.Bahçe için daha da kötüleştirdi. Topun başına gelen Oliver Giroud penaltıyı gole çevirdi ve skoru 3-0 getirdi. 
 
 
F.Bahçe bu dakikadan sonra Londra’ya umutlu gitmek için mücadele gol girişimlerinde bulunsa da aradığı golü bulamadı ve karşılaşmadan 3-0 yenik ayrılarak gruplara kalma yolunda işini oldukça zora soktu.
 
gazetea24.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.