Kamil Aydoğan ekibiyle Eğitim Bir-Sen'i ziyaret etti

Kamil Aydoğan ekibiyle Eğitim Bir-Sen'i ziyaret etti

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan’dan Eğitim-Bir-Sen Ankara Şubelerine Ziyaret

 

Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan beraberinde İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından Ulvi Kabakçı, Mustafa Aydın, Bayram Güleç ile Şube Müdürü Yalçın Zerdali olduğu halde Eğitim-Bir-Sen Ankara Şube Başkanlarını Sıhhıye’deki Şube binasında ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Memur-Sen İl ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu şube Başkanı Mustafa Kır,2 Nolu Şube Başkanı Cemil Erkan,3 Nolu Şube Başkanı İlhan Eranıl,4 Nolu Şube Başkanı Tekin Korku ile Şube yönetimleri de hazır bulundu.

Kamil Aydoğan ziyaret ettiği sendika şubesinde şunları söyledi; ‘Beş yıl bir sendikacı olarak hizmet verdiğim bu büroya 10 yıl sonra gelmek nasip oldu. Rahmetli Akif İnan Ağabeyle çok güzel anılarımız oldu. Onlar gözümde canlandı. Onu rahmetle anıyorum. Duygulandığımı ifade edebilirim. Çeşitli vesilelerle başkanlarımız bizi ziyaret ediyorlar. Biz de o ziyaretlere karşılık vermek istedik. Bu gün aranızda olmaktan mutluluk duyuyorum.”

Şube Başkanları adına konuşan Memur-Sen İl ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Kır da arkadaşlar adına bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Kır ‘Masanın farklı taraflarında otursakta neticede hepimiz eğitim öğretim çalışanlarının sosyal, ekonomik, özlük ve idari sorunlarının çözümüne katkı sunarak daha mutlu ve daha huzurlu bir ortamda hizmet vermelerini sağlamak amacına yönelik olarak çalışıyoruz. Eğitim öğretimin sorunları olduğu gibi eğitimcilerinde pek çok sorunlarının olduğunu hepimiz biliyoruz. Özellikle Başkent olması hasebiyle Ankara’nın kendine has sorunları vardır. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da sorunların çözümüne iyi niyetle yaklaşacağınıza inanıyorum.’ dedi. Daha sonra Norm dışı atamalarından özür grubu atamalarına, yönetici atamalarından İl ve içe Milli Eğitim Şube Müdürü görevlendirmelerine okulların ve kurumların eğitim yönetimi ilgilendiren pek çok konuda görüş alış verişinde bulunuldu. Ziyaret sonrası Memur-Sen İl ve Eğitim-Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Kır günün anısına Anakara İl Milli Eğitim Müdürü Kamil Aydoğan’a çiçek takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.