Kamu kurumlarının maske talebini DMO karşılayacak

Kamu kurumlarının maske talebini DMO karşılayacak

Devlet Malzeme Ofisi, Kamu kurumlarının maske talebini karşılayacak. Kamu kurumlarının bugün saat 19.00'a kadar başvuru yapıp, talepte bulunmaları gerekiyor.

Yeni Koronavirüs (COVID19) salgını kapsamında Kamu kurum ve kuruluşlarının ihtiyaç duydukları maske talepleri, Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğü’nce (DMO) elektronik ortamda alınmaya başlanmıştır.

Kamu kurum ve kuruluşlarınca, söz konusu taleplerin en geç 20/04/2020 tarihi Pazartesi günü Saat 19:00’a kadar  https://www.dmo.gov.tr adresinden “DMO Müşteri Hesaplarına” giriş yapılarak Maske Talep Formu (https://www.dmo.gov.tr/MusteriIslemleri/Covid/MaskeTalep) sayfasından bildirilmesi gerekmektedir.
DMO Müşteri Hesabı olmayan Kamu kurum ve kuruluşları https://www.dmo.gov.tr/MusteriIslemleri/Uyelik/MusteriKayit adresinden üyelik başvuru formunu düzenlemek suretiyle kayıt olabileceklerdir.

Maske talebi hakkında daha fazla detay bilgi ve sorularınız için 444 5 366 veya bölge müdürlüklerimiz ile irtibat büro müdürlüklerimiz ile iletişme geçebilirsiniz. 

Kurumunuz Için Maske Talebinde Bulunmak Istiyorsanız Lütfen Tıklayınız.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.