Kamu-Sen TV Yayında

Kamu-Sen TV Yayında

Türkiye Kamu-Sen resmi YouTube kanalı düzenlenen törenle yayın hayatına başladı.

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi binası bünyesinde oluşturulan ve son teknolojinin kullanıldığı stüdyomuz Genel Başkanımız Önder Kahveci, bağlı sendikalarımızın Genel Başkanları ve Genel Merkez yöneticilerimizin katılımıyla  açıldı.

Türk Diyanet Vakıf-Sen Genel Başkanı Nuri Ünal'ın yaptığı duanın ardından Genel Başkanımız Önder Kahveci'nin kurdeleyi kesmesiyle ilk yayın başladı.

Stüdyoyu gezen Genel Başkanlarımız kamu çalışanlarının beklenti ve sorunlarının bu mecradan da en güzel şekliyle dile getirileceğini ifade ettiler.

KAHVECİ: SOSYAL MEDYAYI ETKİLİ BİR ŞEKİLDE KULLANMALIYIZ

Genel Başkanımız Önder Kahveci yaptığı değerlendirmede, sosyal medyanın önemine vurgu yaparak tüm kamu çalışanlarını Türkiye Kamu-Sen YouTube kanalına abone olmaya ve seslerini duyurmaya davet etti. 

Yaşanan salgın döneminde bu platformların ne kadar önemli olduğunun altını çizen Genel Başkan Kahveci, "Türkiye Kamu-Sen bugünleri çok daha öncesinden görerek Sendika 4.0 projesiyle bunu ortaya koymuştur. İşte o gün söylediklerimiz bugün hayatımıza tam anlamıyla girmiştir. Türkiye Kamu-Sen YouTube kanalının Türk memuruna ve milletimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.