Kamu-Sen'de Öğretmenler Günü Kutlaması

Kamu-Sen'de Öğretmenler Günü Kutlaması

Türkiye Kamu-Sen personeli 24 Kasım Öğretmenler Gününde bütün öğretmenler adına Genel Başkanımız İsmail Koncuk’un öğretmenler gününü kutladı.

Türkiye Kamu-Sen personeli 24 Kasım Öğretmenler Gününde bütün öğretmenler adına Genel Başkanımız  İsmail Koncuk’un öğretmenler gününü kutladı.

Türkiye Kamu-Sen personeli sendikacılık dışında yıllarca öğretmenlik yaparak binlerce öğrenci gencimizi geleceğe hazırlayan İsmail Koncuk’a bu kutlu günün anlam ve önemine binaen Türk öğrencileri adına çiçek sundu.

image001-046.jpgimage002-048.jpgimage003-041.jpg

Genel Başkan İsmail Koncuk ise, duyduğu memnuniyeti dile getirerek, hak mücadelesi yolunda verdiğimiz mücadele de birlikte yol aldığımız Türkiye Kamu-Sen çalışanlarının emeği inkar edilemez. Bu noktada bütün çalışanlarımıza teşekkürlerimi sunarken, her birinizin benim birer öğrencim ve evladım olduğunuzu belirtmek isterim.

Bu vesile ile bütün öğretmenlerin öğretmenler gününü bir kez daha kutluyor, Başöğretmen, Ulu Önder Atatürk'ü de rahmet ve minnetle anıyorum. Tekrar doğsam yine öğretmen olurdum.” dedi.

Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş ve sendika yönetim kurulu üyeleri de Genel Başkan İsmail Koncuk'u ziyaret ederek, Öğretmen Gününü kutladılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.