Kamu-Sen'den Şehit Babalarını Ziyaret

Kamu-Sen'den Şehit Babalarını Ziyaret

ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERİ KOMİSYONUMUZ ŞEHİT BABALARINI ZİYARET ETTİ

Konfederasyonumuz bünyesinde oluşturulan Türkiye Kamu-Sen Şehit Yakınları ve Gazileri Komisyonu üyeleri “Babalar Günü” münasebetiyle 22.06.2015 tarihinde Şehit Aileleri Federasyonu’nu ziyaret etti. Ziyarette Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Şehit Babaları da hazır bulundu.

Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Hamit Köse, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “ Türkiye Kamu-Sen her zaman bizlerle beraber oldu. Bizleri hiç unutmadı. Her zaman şehitlere ve onların emanetlerine sahip çıktı. Bu nedenle başta Konfederasyon Genel Başkanı İsmail Koncuk olmak üzere, tüm yönetime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Köse konuşmasının devamında, “Türkiye Kamu-Sen bünyesinde kurulan Şehit Yakınları ve Gazileri Komisyonu’nun çalışmalarına başlaması bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bundan böyle Şehit yakınlarımız ve Gazilerimizin sorunlarına çözüm bulmak daha da kolaylaşacaktır. Birlikte çalışmaktan mutlu olacağız” dedi.

Türkiye Kamu-Sen Şehit Yakınları ve Gazileri Komisyonu heyetine Başkanlık eden Türkiye Kamu-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ve Türk Büro-Sen Genel Başkanı Fahrettin Yokuş ise, “Babalar Günü münasebetiyle komisyonumuz ilk olarak sizleri ziyaret ediyorlar. Evlatlarınızın yerine kendilerini koyuyorlar. Biz kurulduğumuz günden bu yana şehitlerimize ve onların emanetlerine sahip çıkmak için elimizden geleni yapmış bir memur Konfederasyonuyuz. Bizim kuruluş felsefemizin temelini ülkemizin bütün değerlerine sahip çıkmak oluşturuyor. Vatan, Millet, Bayrak bizim vaz geçilmezlerimizdir. Dolayısıyla bu değerler uğruna şehadet şerbeti içenler ve Gazi olanlar bizim her zaman başımızın tacıdır. Öyle olmaya da devam edecektir. Şehitlerimiz bütün Türk Milleti’nin şehitleridir. Geride bıraktıkları emanetleri de yine bütün milletimizindir” dedi.

Türkiye Kamu-Sen Şehit Yakınları ve Gazileri Komisyonu Başkanı Abdullah Gazioğlu da konuşmasında “Türkiye Kamu-Sen’in desteğiyle hayırlı bir yola çıktık. Ben de bir Gaziyim. Devlette çalışıyorum. Bizlerin de şehit yakınlarının da önemli sorunları var. Güçlü bir Konfederasyon olan Türkiye Kamu-Sen’in desteği ile sorunlarımızın çözümü daha kolay olacaktır. Konfederasyonumuzun bizlere verdiği destek her türlü değerin üstündedir. Ben de bütün şehit babalarının Babalar Günü’nü kutluyor, ellerinden öpüyorum” dedi.

Ziyarete Türkiye Kamu-Sen Şehit Yakınları ve Gazileri Komisyonu Üyeleri Nihat Ertay ve Rasim Yalçın da katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.