Kamu-Sen'den Üyelerine Ferdi Kaza Sigortası

Kamu-Sen'den Üyelerine Ferdi Kaza Sigortası

TÜRKİYE KAMU-SEN ÜYELERİNE 15 BİN LİRA TUTARINDA FERDİ KAZA SİGORTASI

 

Türkiye Kamu-Sen Genel Merkezi ve Büyükkaya Sigorta Brokerliği ve Vakıf Emeklilik arasında yeni bir anlaşma imzalandı.
      Yapılan anlaşma çerçevesinde tüm Türkiye Kamu-Sen üyeleri Büyükkaya Sigorta Brokerlik ve Vakıf Emeklilik güvencesi altına alındı.

          Yapılan anlaşmaya göre Türkiye Kamu Sen’e bağlı sendikların üyeleri Grup Ferdi Kaza Sigortası ile sigortalanmıştır. Yapılan anlaşma ile primleri sendika tarafından ödenerek üyelerimizin tamamı 15 Bin lira tazminatlı ferdi kaza sigortasından faydalanabilecektir. Ferdi Kaza sigortası kalıcı sakatlık ve ölüm hallerini kapsamaktadır.

        Misyonunu, “Temsil ettiğimiz kişi ve kurumlar için, riskleri doğru değerlendirerek güçlü sigorta şirketleri kanalıyla en uygun poliçe teminatlarını en iyi fiyat ve koşullarla sunabilmek” olarak niteleyen Büyükkaya Sigorta Brokerlik ve Vakıf Emeklilik bundan böyle Türkiye’deki tüm sigorta şirketlerinin ürünlerini tek bir noktada avantajlı şekilde Türkiye Kamu-Sen üyelerine de sunacak.
        Emeklilik sigortaları ise öncelikle Vakıf emeklilik ve diğer branşlarda önde gelen sigorta şirketlerinin tümüyle Türkiye Kamu-Sen üyelerine Büyükkaya Sigorta aracılığıyla hizmetlerini sunacak.
     Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk yapılan anlaşmaya ilişkin olarak, üyelerimiz adına yapılan bu anlaşmanın hayırlı olmasını diledi. Genel Başkan Koncuk, “yaklaşık 40 yıldır sigortacılık alanında hizmet veren Büyükkaya Sigorta ve Brokerlik şirketi tecrübe ve güveni bir araya getirmiş bir markadır. Türkiye Kamu-Sen ailesi olarak her alanda üyelerimizin geleceğini düşünen adımlar atıyor, üyelerimizin ve yakınlarının geleceğe güvenle bakabilmesi için her türlü imkanımızı seferber ediyoruz. Allah esirgesin ama bu anlaşmayla üyelerimizin başına gelebilecek bir kaza ve ölüm durumunda 15 Bin TL. tutarında bir ferdi kaza sigortası geride kalanlar için bir dayanak olacaktır. Tüm üyelerimizin sağlıklı ve huzurlu bir yaşam sürmesini diliyor, yapılan anlaşmanın üyelerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.
        Dask, kasko, konut ve trafik gibi birçok hizmet alanında faaliyet gösteren Büyükkaya Sigorta Brokerliği temsilcileri ise bundan böyle Türkiye Kamu-Sen üyelerine hizmet verecek olmaktan büyük mutluluk duyduklarını dile getirdi.

Türk Eğitim – Sen Genel Merkezi olarak; bu güne kadar Ferdi Kaza Sigortası kapsamında ödenmesini sağladığımız vefat ve maluliyet teminatları aşağıdaki şekildedir:

 

2003 yılında teminat 1milyar TL olup 18 üyemiz için 14 milyar 400 milyon TL,

2004 yılında teminat 5 milyar TL olup 15 üyemiz için 71 milyar 250 milyon TL,

2005 yılında teminat 5 milyar TL olup 21 üyemiz için 105 milyar TL,

2006 Yılında teminat 5 Bin YTL olup 29 üyemiz için 145 bin YTL,

2007 yılında teminat 5 bin YTL olup 22 üyemiz için 110 bin YTL,

2008 yılında teminat 5 bin YTL (5. aydan itibaren 10 bin YTL)11 üyemiz için 95 bin YTL,

2009 yılında teminat 10 bin TL olup 15 üyemiz için178.900 TL,

2010 yılında teminat 10 bin TL olup, 23 üyemiz için 194 bin 800 TL,

2011 yılında teminat 10 bin TL olup 22 üyemiz için 206 bin 600 TL,

2012 yılında teminat 15 bin TL olup 18 üyemiz için 245 bin TL olmak üzere bu güne kadar 1 Milyon 365 bin 950 TL ödenmiş bulunmaktadır.

Türk Eğitim - Sen Genel Merkezi olarak bütün üyelerimize ve yakınlarına sağlıklı, başarılı bir ömür, hayatını kaybeden üyelerimize de bir kere daha Cenab-ı Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.