Kamuda Maaş Tartışmaları: 4 MAAŞ YETMEZ 8 OLMALI

Kamuda Maaş Tartışmaları: 4 MAAŞ YETMEZ 8 OLMALI

Karar Gazetesi köşe yazarı Ahmet TAŞGETİREN bugün köşesinde Cumhurbaşkanı İletişim Başkanı Fahrettin ALTUN ve eşinin aldığı dört maaşı eleştirdi ...

Karar Gazetesi köşe yazarı Ahmet Taşgetiren bugünkü köşesinde Cumhurbaşkanlığı iletişim başkanı Fahrettin ALTUN ve eşi Fatmanur Altun’un aldığı maaş ve yönetim kurulu üyeliklerinden aldığı maaşları ironi yoluyla eleştirdi . Bu kişilere 4 maaş yetmez 8 maaş verilmeli dedi .

Ahmet Taşgetiren’in köşe yazındaki ilgili bölüm ;

4 MAAŞ YETMEZ 8 OLMALI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun ve sayın eşleri Fatmanur Altun’a normal maaşları yanında iki de yönetim kurulu üyeliği verilmiş, bu da eleştiri konusu olmuş. Fatmanur Hanımefendi, eleştiriler karşısında çok celalli bir açıklama yaptı. Açıklamasının özü şu: Biz özel sektörde çalışsak çok daha fazlasını alırız. Birikimimiz buna imkan veriyor. Devlette çalışmak bizim için fedakarlık. Böyle davranışlarla sabrımızı sınamayın.”
Ne denir? Muhterem eşlerinin bir gün önce yayınladığı “Oligarklara, onların en büyük silahı olan faiz belasına meydan okuyoruz. Evet, topunuz gelin” açıklamasına paralel bir üslup. Bence Altun ailesinin liyakatlerine uygun düşecek birkaç yönetim kurulu üyeliği daha verilebilir. Sabır taşırmaya lüzum yok. Bulunmaz Bursa kumaşını bulduğunuzda bedelini ödemekten kaçınmayacaksınız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.