Kar tatili olan iller 13 aralık Cuma

Kar tatili olan iller 13 aralık Cuma

Kar tatili olan iller 13 aralık Cuma Etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle okulların yarın da tatil edildiği il ve ilçeler açıklanmaya başlandı

Kar tatili olan iller 13 aralık Cuma Etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle okulların yarın da tatil edildiği il ve ilçeler açıklanmaya başlandı.

 BİNGÖL

Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeni ile okullar 1 gün tatil edildi. 
Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Merkez ilçeye bağlı tüm resmi ve özel; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında 13 Aralık 2013 tarihinde 1 gün ara verilmiştir." denildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da etkisini sürdüren kar nedeniyle okulların yarın da tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve bağlı 17 ilçedeki ilk, orta ve lise düzeyindeki eğitim kurumlarının 13 Aralık 2013 Cuma günü tatil edildiği bildirildi.

Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin yarın da idari izinli sayılacağı belirtildi.

Siirt

Siirt'te yoğun kar yağışı nedeniyle il ve ilçelerdeki tüm okullarda eğitime iki gün ara verildi.

GİRESUN

Giresun'da 3 gündür aralıksız yağan yoğun kar nedeniyle ilk ve orta okullar ile liselerde eğitime ara verildi. Merkez ilçede ve Bulancak, Çanakçı, Doğanklent, Espiye, Eynesil, Görele, Güce, Keşap merkez, Piraziz, Bulancak, Çanakçı, Dereli, Doğankent, Espiye, Eynesil, Görele, Güce, Keşap, Piraziz, Tirebolu ve Yağlıdere ilçelerinde okullar yarın da tatil edildi.

Kar yağışının etkili olmadığı Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar'daki okullarda yarın eğitim öğretim devam edilecek. Ayrıca yoğun kar yağışından dolayı okulların tatil olduğu başta merkez ve ilçelerde kamuda çalışan engelli memurlar yarın da idari izinli sayılacak.

SAMSUN

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun'da okulların 13 Aralık Cuma günü de tatil edildiğini açıkladı.

Vali Aksoy, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden aldığımız son hava tahminleri çerçevesinde okullarla ilgili yeniden değerlendirme yaptık. 13 Aralık 2013 Cuma günü Samsun il genelinde ilkokul, ortaokul ve liselerimiz tatil edilmiştir" dedi.

VAN

Van'ın Erciş ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün süre ile ara verildiği bildirildi.

İlçe merkezi ve köylerde sabah saatlerinden itibaren başlayan ve akşam saatlerine kadar aralıklarla süren kar yağışı ve tipinin hayatı olumsuz etkilediği bildirildi. Kar yağışının ardından akşam saatlerinde toplanan İlçe Hıfzısıhha Kurulu, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe merkezi ve köylerdeki okullarda eğitime bir gün ara verilmesini kararlaştırdı. İlçede eğitime pazartesi gününden itibaren devam edileceği kaydedildi

RİZE

Rize'de etkili kar yağışı nedeniyle il genelindeki okullarda yarın eğitime ara verileceği bildirildi.

Rize Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, iki gündür etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle il genelinde ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda eğitime 13 Aralık 2013 Cuma günü ara verileceği belirtildi.

Açıklamada, yörede kar yağışının aralıklarla devam ettiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.