Karabükspor 2-1 Galatasaray

Karabükspor 2-1 Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Galatasaray deplasmanda Kardemir Karabükspor'a 2-1'lik skorla mağlup oldu.

Ev sahibi takıma galibiyeti getiren golleri 2. dakikada Cernad (pen) ve 10. dakikada Hakan Özmert kaydetti. Sarı-kırmızılı takımın tek golünü ise 75. dakikada Barış Özbek attı.

Karabükspor bu galibiyetle lig tarihinde ilk kez rakibine üstünlük sağlamış oldu.

Maç sonrasında sarı-kırmızılı takım 12 puanda kalarak 4. sıraya geriledi. Kardemir Karabükspor ise puanını 13 yaparak 3. sıraya çıktı.

Galatasaray, ligin 8. haftasında sahasında Ankaragücü ile karşılaşacak. Ev sahibi Kardemir Karabükspor ise Bursa deplasmanına gidecek.

Baba acısıyla maça çıktı

G.SARAY Teknik Direktörü Frank Rijkaard, Hollanda'daki babasının ölüm haberini almasına rağmen acısını kalbine gömüp takımının başında maçaçıktı. Önceki akşam vefat eden Herman Rijkaard'ın (75) ölüm haberini anında alan Hollandalı teknik adam, Karabük maçının atlatılmasının ardından ülkesine gitme kararı aldı. Sarı kırmızılı futbolcular dün sabah hocalarına baş sağlığı dileğinde bulundu. Şeker hastası olduğu belirtilen Herman Rijkaard'ın cenazesinin 8 Ekim Cuma günü Amsterdam'da düzenlenecek törenin ardından defnedileceği sarı kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu. Resmi siteden ayrıca taziye mesajı yayınlandı.

Siyah bant taktılar
Frank Rijkaard babasının ölümü nedeniyle sahaya siyah renkte bir takım elbise ile çıktı. G.Saraylı futbolcular ise Rijkaard'ın babasının vefatı nedeniyle sahaya kollarında siyah bantla çıktı.

G.Saray için okuldan kaçtılar

TENEFFÜS zili G.Saray için çaldı, okullar sarı kırmızılı takım için kırıldı. Dün Karabükspor maçı için Safranbolu'da kampa giren G.Saray için okullar boşaldı. İlköğretim öğrencileri sabah saatlerinde G.Saray'ın konakladığı Bağlar Saray Oteli'nin önünde soluğu alırken, sarı kırmızılı oyuncuların cuma namazına gitmesi nedeniyle, camiye giriş-çıkışta uzun kuyruklar oluştu. Şanslı öğrenciler oyunculardan imza alıp, birlikte fotoğraf çektirdi.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.