KASIMPAŞA: 0 - GALATASARAY: 3

KASIMPAŞA: 0 - GALATASARAY: 3

Kasım ayında 4 maçta yalnızca 1 gol atıp 1 puan alabilen Aslan, Aralık'taki ilk sınavında Kasımpaşa'yı rahat geçti

Spor Toto Süper Lig'in 15 haftasında Galatasaray deplasmanda Kasımpaşa'yı 3-0'la geçerek rahat bir nefes aldı. Sarı-Kırmızılılar aldığı bu 3 puanla Kasım ayındaki 2-0'lık Trabzonspor ve Manisaspor, 2-1'lik Beşiktaş mağlubiyetlerinden ve 0-0'lık Kayserispor beraberliğinin ardından kötü performansına da nokta koymuş oldu.


Henüz 2. dakikada Sabri'nin şutuyla rakip kaleyi yoklayan Galatasaray, ilerleyen dakikalarda Kasımpaşa karşısında oyun üstünlüğünü de ele geçirdi.

YEKTA KAÇIRDI, PINO AFFETMEDİ
27. dakikada Kewell attığı golle 1-0 öne geçen Galatasaray, golün hemen ardından Pino ile farkı arttırma şansını değerlendiremedi. 43. dakikada kalesinde büyük tehlike yaşayan Galatasaray, Yekta'nın topu dışarı atmasıyla derin bir nefes aldı. Bu pozisyondan bir dakika sonra Pino, Sarı-Kırmızılılar'ı 2-0 öne geçiren golü kaydetti ve ilk 45 dakika bu skorla sona erdi.

İkinci yarı Galatasaray'ın ataklarıyla başladı. 59. dakika Kewell'ın pasıyla kaleci ile karşı karşıya kalan Pino pozisyonu gole çeviremedi. Ancak 71. dakikada Hakan Balta'nın golü durumu 3-0'a getirdi. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Galatasaray 4 hafta aradan sonra lig'de galibiyet yüzü gördü.

KASIMPAŞA: 0 - GALATASARAY: 3

STAT: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan
HAKEMLER: Özgür Yankaya, Selçuk Kaya, Muhittin Gürses

KASIMPAŞA: Tolga, Keller, Santos, Barış, Sancak, Varela, Korhan (Dk. 46 Ergün), Tjikuzu (Dk. 60 Sarmov), Hüseyin, Yekta, Ersen Martin (Dk. 41 Gökhan Güle.)
TEKNİK DİREKTÖR: Yılmaz Vural

GALATASARAY: Ufuk, Sabri, Neill, Gökhan Zan, Hakan, Cana (Dk. 81 Çağlar), Ayhan, Barış (Dk. 69 İnsua), Aydın, Kewell (Dk. 76 Serdar), Pino

GOLLER: Dk. 27 Kewell, 44 Pino, Dk. 72 Hakan (Galatasaray)
SARI KARTLAR: Dk. 84 Sarmov (Kasımpaşa), Dk. 90 2 Neill (Galatasaray)


Habertürk

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.