Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kastamonu Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda açıklanan birimlerine; 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ve Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin alakalı maddeleri ile Üniversitemizin Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Tayin Esasları Yönergesi* hükümleri gereğince öğretim üyesi alınacak olup, müracaatta bulunacak adayların, ilanda belirtilen özel şartlar ile Üniversitemiz Yönergesi'nde belirtilen puan şartlarını taşımaları gerekmektedir.

Müracaatta İstenen Evrak:

1. Adayın müracaat ettiği kadroya ait, birim, bölüm, anabilim dalı/program, kadro derecesi, açıklamaları ve iletişim bilgilerini (yazışma adresi, telefon numarası ile e-posta adresi) içeren müracaat dilekçesi**

2. Özgeçmiş (YÖKSİS formatında)

3. 2 adet fotoğraf

4. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

5. Yabancı Dil Evrakı

6. Erkek adaylar için Askerlik Durum Evrakı (E-devletten alınan karekodlu evrak kabul edilir.)

7. Lisans, Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık Evrakı veya Sanatta Yeterlik Evrakı, Doçentlik Evrakı (Onaylı suretleri veya E-devletten alınan karekodlu evrak kabul edilir.)

8. Akademik Personel için Beyan Formu**

9. Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna müracaat eden adaylar Doktora/Uzmanlık Evrakı (Doktorasını yurt dışından almış olanlar için Üniversitelerarası Kurul Başkanlığınca denkliğinin onaylandığını gösteren evrak.)

10. Profesör ve Doçent unvanına sahip öğretim üyeleri sahip olduğu unvanlardan daha alt unvanlı kadrolara müracaat edemezler. Profesör ve Doçent kadrosuna müracaat eden adaylar daimi süreli çalıştırılacaktır.

11. Kastamonu Üniversitesi Akademik Yükseltilme ve Tayin Müracaat Formu**

12. Bilimsel Çalışma Dosyası ve CD'ler [Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Tayin Müracaat Formu'nda belirtilen formata uygun yayın listesi ve yayınlar, yurt içi ve yurt dışı kongre ve konferans bildirileri, yayın atıflarına ilişkin evrak, eğitim-öğretim faaliyetleri, yönettiği doktora ve yüksek lisans (bilim uzmanlığı) çalışmaları ve diğer bilgileri içeren dosya ve CD'ler (teslim edilecek dosya ve CD adedi: Profesör kadrosu için 1 adet dosya ve 6 adet CD, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadrosu için 1 adet dosya ve 4 adet CD.)]

13. Hizmet Dökümü (Halen başka bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile herhangi bir kamu kurumundan ayrılmış olanlardan istenmektedir. E-devletten alınan karekodlu evrak kabul edilir.)

14. Doçent kadrosuna müracaat edecek adaylar için "Doçentlik Sözlü Sınavı Başarı Evrakı" (Evrakı olmayanlar için sınav düzenlenecektir.)

İlanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 (on beş) gün içerisinde Profesör ve Doçent adaylarının Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığı'na, Doktor Öğretim Üyesi adaylarının ise ilgili birimlere şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Eksik evraklı, süresi içinde yapılmayan, posta yoluyla yapılan ve ilan özel şartlarına uygun olmadığı anlaşılan müracaatlar geçersiz sayılacaktır.

*https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-mevzuat-tr adresinden Yönergeler başlığı altından temin edilebilir. **https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-matbu-evrak-tr den temin edilebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.