Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kastamonu Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI

Üniversitemiz Tıp Fakültesi'ne, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca onaylanan Üniversitemiz Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Esasları Yönergesi (1)'nin alakalı hükümleri gereğince öğretim üyesi alınacaktır. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesindeki genel ve ilanda belirtilen özel şartları taşıyan Profesör ve Doçent kadrolarına başvuracak adayların Üniversitemiz Personel Daire Başkanlığına, Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların ise ilgili birime şahsen başvurmaları gerekmektedir. İlana müracaatlar ilanın Resmi Gazete yayım tarihinden itibaren 15 (on beş) gündür.

Müracaatta istenen evrak:

* Müracaat dilekçesi (2), nüfus cüzdan fotokopisi, iki (2) adet fotoğraf, özgeçmiş (YÖKSİS formatında), sağlık beyan formu (2) ,erkek adaylar için askerlik evrakı, adli sicil kaydı, doçentlik ve doktora evrakı, hizmet dökümü (Halen başka bir kamu kurumunda çalışmakta olanlar ile herhangi bir kamu kurumundan ayrılmış olanlar için), Üniversitemiz Akademik Yükseltilme ve Atanma Müracaat Formu (2) ve yayın listeleri ile bilimsel çalışma ve yayınları kapsayan bir (1) adet dosya, Profesör kadroları için altı (6) adet CD/Flashdisk, Doçent ve Doktor Öğretim Üyesi kadroları için dört (4) adet CD/Flashdisk. (E-devletten alınan karekodlu evrak kabul edilecektir.)

* Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Yükseköğretim Kurulu ve Doçentlik belgelerinin Üniversitelerarası Kurul Başkanlığınca denkliğinin onaylanmış olması şarttır.

* Profesör ve Doçent unvanına sahip öğretim üyeleri sahip olduğu unvanlardan daha alt unvanlı kadrolara müracaat edemezler.

* Profesör ve Doçent kadrosuna müracaat eden adaylar daimi süreli çalıştırılacaktır.

* Başvuru süresi içinde yapılmayan ve belirtilen koşulları taşımayan başvurular kabul edilmeyecektir.

Süreçle ilgili yardım ve destek için: [email protected]

Personel Daire Başkanlığı: 0 366 280 15 85

(1) https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-mevzuat-tr adresinden Yönergeler başlığı altından temin edilebilir.

(2) https://www.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/menu-pdb-matbu-evrak-tr adresinden temin edilebilir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.