Kaynaştırma Öğrencilerinin Mesleki Eğilimlerinin Belirlenmesi Projesinin Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi

Kaynaştırma Öğrencilerinin Mesleki Eğilimlerinin Belirlenmesi Projesinin Açılış Toplantısı Gerçekleştirildi

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, “Kaynaştırma Öğrencilerinin Mesleki Eğilimlerinin Belirlenmesi” isimli projenin açılış toplantısı 14 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirildi.

Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti tarafından finanse edilen, “Kaynaştırma Öğrencilerinin Mesleki Eğilimlerinin Belirlenmesi” isimli projenin açılış toplantısı 14 Şubat 2022 tarihinde gerçekleştirildi. Salgın koşulları nedeniyle maske ve mesafe kuralına dikkat edilen toplantıya, projenin başvuru sahibi Sürekli Eğitim, Bilim ve Kültür Derneği (SEDER) yetkilileri ve projedeki ortak okulların yöneticileri ve öğretmenleri katılım gösterdi. Toplantı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının manevi huzurunda gerçekleştirilen bir dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı.

Proje Koordinatörü Bircan Demirtaş’ın sunumu ardından Proje Eğitim Uzmanı, Pamukkale Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Fen-Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. İbrahim Kısaç’ın projenin genel ve özel hedefleri, hedef grupları, projedeki temel faaliyetler ve bu faaliyetlerin kaynaştırma öğrencilerine ve eğitime sağlayacağı faydaları ve proje tamamlandığında ortaya çıkacak bir envanter ve kılavuz yardımıyla sadece proje sürecince değil geleceğe yönelik olarak da gerçekleştirilmesi beklenen katkıları üzerine yaptığı konuşmasıyla katılımcıları bilgilendirdi.

Projenin genel hedefi, kaynaştırma öğrencilerinin mesleki eğilimlerini doğru belirlemek, doğru meslek edinmelerini sağlamak ve yapabileceği mesleğin eğitimini alması için yöneticilerin, öğretmenlerin ve rehber öğretmenlerin BEP ve Mesleki Eğilim konusunda bilgi ve beceri düzeylerini arttırarak eğitim ve öğretim kalitesini arttırılmasını sağlamaktır.

whatsapp-image-2022-02-21-at-14.26.48-(1).jpegwhatsapp-image-2022-02-21-at-14.26.48.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.