Kayserili Öğrencilerden Hendek Kazanlara Anlamlı Cevap

Kayserili Öğrencilerden Hendek Kazanlara Anlamlı Cevap

Kayseri de bir ortaokulda öğrencilerden gelen talep üzerine çok anlamlı bir projeye imza atıldı.

Kayseri de bir ortaokulda öğrencilerden gelen talep üzerine çok anlamlı bir projeye imza atıldı. Son günlerde ülkemizin içinde bulunduğu zor günlerde , zor şartlar altında can siper  görevlerini layığı ile yapan asker ve polislerimiz için bir nebze de olsa  yanlarında olduğumuzu bilmeleri  için  bu projeyi hayata geçirdik.

           Okul Müdürü Oktay POLAT ;   Okulumuz öğrencileri bu şekilde bir proje ile gelince hemen işe koyuldum.İlk önce okulumuz öğretmenleri ile bu anlamlı projeyi paylaştım.Öğretmen arkadaşlar çok olumlu karşıladılar  ve destek oldular.   Bu çalışmadaki amacımız, öğrencilerimize vatan sevgisi,  bayrak sevgisi, asker sevgisi, polis sevgisi, şehitlik gibi kavramlar konusunda farkındalık oluşturmaktı. Bu farkındalıklarla Mehmetçiklerimiz ile öğrencilerimizi ortak bir paydada buluşturmaya çalıştık.Küçük yüreklerden, kocaman yüreklere akan bir sevgi seli oluşturmak istedik. Öğrencilerimizin içlerindeki sevgiyi asıl sahiplerine “Yalnız Değilsiniz” diyerek ulaştırmaktı. Bunu da bir nevi başardığımızı görüyor ve mutlu oluyorum.

Öğretmen  Rafet URAL ;    Öğrencilerimizden bu yönde bir talep gelmesi ile bu şekilde anlamlı bir projenin hayata geçirilmesi için sınıfımdaki  öğrencilerime konuyu paylaştım ve çok hevesli olduklarını gördüm. Öğrencilerimizin ortak değerlerimiz etrafında buluşmasını sağlamak, vatanını korumanın önemini ve şehitliğin ne demek olduğunu anlamalarını sağlamaktı.

       Öğrenciler ;    Bizler bu çalışmalarımızla, Mehmetçik abilerimize “Yalnız değilsiniz, bizim için çok değerlisiniz, yüreklerimizde koskocaman bir yere sahipsiniz” demek istedik. Bunu da şiirlerimizle, resimlerimizle ve de mektuplarımızla anlatmaya çalıştık.

Jandarma Kıdemli Albay Halil UYSAL;    Böyle bir çalışma yapmanız öncelikle beni çok mutlu etti. Bu zor zamanlarda bu değerlerle ilgili farkındalık bilincini oluşturmaya çalıştığınız için teşekkür ederim. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.