Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyesi Alım İlanı

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörlüğünden:

Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. Maddesi ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği'nin ilgili maddeleri, Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesi hükümlerine göre öğretim üyesi alınacaktır. Başvuru süresi ilanın yayım tarihinden itibaren on beş (15) gündür. Başvurular şahsen yapılacak olup, süresi içinde yapılmayan başvurular, eksik belgeli dosyalar ve postayla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. Başvuran adayların koşullarının uygun olmadığının sonradan anlaşılması durumunda atamaları yapılmayacak veya yapılmış olsa dahi iptal edilecektir.

1. Profesör kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların başvuru formuna özgeçmişlerini, 6 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik belgelerinin aslı veya noter onaylı suretlerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını, çalışma ve yayınlarıyla ilgili puantaj cetvelini kapsayan 6 takım dosyalarını bu bilgileri içeren CD de ekleyerek (başlıca araştırma eserinin belirtilerek) Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

2. Doçent kadrosu daimi statüde olup, başvuracak adayların başvuru formuna özgeçmişlerini, 6 adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora ve Doçentlik belgelerinin aslı veya noter onaylı suretlerini, yayın listelerini, bilimsel çalışma ve yayınlarını, çalışma ve yayınlarıyla ilgili puantaj cetvelini kapsayan 4 takım dosyalarını ve bu bilgileri içeren CD de ekleyerek Rektörlük Personel Dairesi Başkanlığına başvurmaları gerekmektedir.

3. Doktor Öğretim Üyesi kadrolarına başvuracak adayların başvuru formuna, özgeçmişlerini, bir adet fotoğraflarını, nüfus cüzdanı fotokopilerini, Lisans, Yüksek Lisans, Doktora belgelerinin aslı veya noter onaylı suretleri ile bilimsel çalışma ve yayınlarını, çalışma ve yayınlarıyla ilgili puantaj cetvelini kapsayan 4 takım dosyayı ekleyerek ilgili fakülteye / yüksekokula başvurmaları,

Kilis 7 Aralık Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönergesinin 5. Maddesi gereğince Doktora programına dil şartı aranmaksızın kabul edilen doktor öğretim üyesi adaylarının YÖKDİL sınavı veya ÖSYM tarafından yapılan KPDS, ÜDS, YDS ,eYDS sınavlarının birinden en az 50 puan veya ilgili mevzuat hükümleri gereğince eşdeğer olduğu kabul edilen uluslararası sınavların birinden eşdeğer puan almış olmaları gerekmektedir.

Not 1: Başvuru formu matbu olup, http://www.kilis.edu.tr/ adresi duyurular kısmından temin edilebilir.

Fakülte

Bölümü

Ana Bilim Dalı/Pr.

Unvanı

Derece

Adet

Açıklama

İktisadi ve İdari Bilimler

Fakültesi

Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Yönetim

Bilimleri

Profesör

1

1

Stratejik planlama ve kurumsal performans yönetimi konusunda çalışmaları bulunmak.

Muallim Rıfat

Eğitim

Fakültesi

Türkçe ve Sosyal Bilimler Eğitimi

Türkçe

Eğitimi

Doçent

1

1

İlgili alanda doçentlik belgesine sahip olmak. Yabancılara

Türkçe Öğretimi konusunda çalışmaları bulunmak.

Fen- Edebiyat Fakültesi

Tarih

Yeniçağ

Tarihi

Doçent

1

1

İlgili alanda doçentlik belgesine sahip olmak. Osmanlı-Rus ilişkileri konusunda çalışmaları bulunmak.

İlahiyat

Fakültesi

Temel İslam

Bilimleri

Tefsir

Doktor

Öğretim

Üyesi

5

1

Tefsir alanında doktora yapmış olmak.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.