Kocaman'ın son kararı Cristian

Kocaman'ın son kararı Cristian

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın, yönetime verdiği raporda Brezilyalı futbolcunun yerine fizik gücü yüksek, oyunun her iki yönünde de fayda sağlayacak bir ön libero istediği, birkaç alternatif sunduğu öğrenildi

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, kadrosundaki yabancılardan en az iki tanesini değiştirmekte kararlı. Daniel Güiza'dan sonra Cristian'ı da gözden çıkaran Kocaman, Brezilyalı oyuncunun satılmasını ve yerine yeni bir orta saha oyuncusu alınmasını istedi.

Ligin devre arasındaki transfer döneminde kadrosunu yeniden güçlendirmek isteyen genç çalıştırıcı, Başkan Aziz Yıldırım'ın tersi düşüncesine karşın on yabancı oyuncusundan en az iki tanesini yenileri ile değiştirmek için raporunu yönetime sundu.

Milliyet'in iddiasına göre, Kocaman, bir türlü yararlanma şansı bulamadıkları Güiza'yı boşa çıkarıp, yerine yeni bir forvet oyuncusu almayı kararlaştırırken, Karabükspor'un Nijeryalı oyuncusu Emenike'yi kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor.

Defterden sildi
Geçen sezon başında bizzat Brezilya'ya giderek kendi beğendiği ve Daum'un çalıştırdığı takıma kattığı Cristian'ı defterden silen Kocaman, devre arasında bu oyuncuyu satıp, ödenen bonservis bedelini kurtarmayı ve o para ile yeni bir ön libero almayı da kafasına koydu.
Cristian'dan, Fenerbahçe'de oynamadığı zaman çıkardığı sorunlar nedeniyle kurtulmak isteyen Kocaman'ın, fizik gücü yüksek, oyunun her iki yönünde de takıma katkı sağlayacak bir ön libero aradığı bildirildi. Aykut Kocaman'ın listesindeki birkaç ismi de yönetime bildirdiği kaydedildi.
takvim

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.